Blender'a yeni başlayanlar için tavsiyeler

merteknn

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Çankaya,Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD
Meslek
Öğrenci
1 haftadır yeni bilgisayarım ile beraber Blender öğrenmeye başladım ama çok zorlanıyorum. Meşhur donut videosu yapılmıyor güncel sürümde. Bazı alıştırma ve öğretme videolarına da bakıyorum ama hala anlayamıyorum. Benim için önerdiğiniz ayarlar, videolar, çalışma şekilleri ve kısayollar var mı?

1 haftadır yeni bilgisayarım ile beraber Blender öğrenmeye başladım ama çok zorlanıyorum. Meşhur donut videosu yapılmıyor güncel sürümde. Bazı alıştırma ve öğretme videolarına da bakıyorum ama hala anlayamıyorum. Benim için önerdiğiniz ayarlar, videolar, çalışma şekilleri ve kısayollar var mı?
Donut videosu şuan deneysel sürüm olan 3.0.0'da bile yapılıyor. Yanlış bir şey yapmadığınıza emin misiniz? Ayrıca Blender Guru Tutoriallarının tamamını öneririm. Özellikle Donut gibi 2.80'den sonra yapılanları.

Yarıldım ya. O blender, bu blender değil hocam. Bu modelleme uygulaması.

Dostum bu modelleme programı keşke daha iyi okusaydın.
Tebrikler gençler blendırlandınız.

Hocam, ilk önce basit modelleme videoları izleyin ;videoyu izlerken her adımı teker teker siz de uygulayın. Video bittikten sonra modeli silip en baştan yapmayı deneyin. Bu şekilde öğrendiğiniz kısayollar, eklentiler v.b. daha akılda kalıcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı