Blender'da bir nesne nasıl iki farklı obje haline getirilir?

taleNt

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Acer Nitro AN16-51-532R, i5-13500h, Rtx 4050, 32gb ddr5 5200mhz ram, 1tb ssd
Arkadaşlar selam. YouTube'da bu eğitim ile Blender öğrenmeye çalışıyorum. Şimdiye kadar iyi ilerlemiştim fakat şu an şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. Bacayı seçmek istediğimde evin tabanı da seçiliyor. Halbuki onları farklı zamanlarda sahneye eklemiştim. Şu an ikisi tek bir nesne olarak algılanıyor. Bunları iki farklı obje haline nasıl getirebilirim yardımcı olur musunuz? Aslında zemini plane olarak ekleyip bacayı ise cube olarak eklemiştim ama nasıl oldu da iki farklı cisim aynı çatıda buluştu anlayamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-16 195856.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-16 195856.png
    692 KB · Görüntüleme: 31
Büyük ihtimalle plane ile edit moddayken küpü ekledin. Ayırmak için Edit Mod > Mesh Menu > Separate > By Loose Parts

Çok teşekkür ederim dünden bu yana bunu nasıl çözeceğimi arıyordum hallettim sayenzide

Rica ederim. ChatGPT kullanabilirsiniz bu tarz sorunlar için, inanın çok yardımcı oluyor

Aslında sürekli kullanıyorum ama inanın hiç aklıma gelmedi. Onun yerine siz sevap işlemiş oldunuz :) teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı