Blender'da edıt mode olması gereken yerde değil

54Eymen1717

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
İntel i5 14500 Hx
16gb DDr 5 ram
1tb Depolama
Dizüstü
Meslek
Öğrenci
1750329675684.png

Merhaba. Blender'da edit mode da bir shape key için nesnemi editliyordum ama bir tane verticesin hareket konumu olması gereken yerde değildi ve bu benim çok canımı sıktı. Yardım edebilecek varsa sevinirim.

Eki Görüntüle 2516053

Merhaba. Blender'da edit mode da bir shape key için nesnemi editliyordum ama bir tane verticesin hareket konumu olması gereken yerde değildi ve bu benim çok canımı sıktı. Yardım edebilecek varsa sevinirim.
Şu ikisini dene, Global yerine Local seçili, biri olacaktır.

1750685533022.png

Şu ikisini dene, global yerine local seçili, biri olacaktır.

Eki Görüntüle 2518872

Ama sorun orada değil ben shape keys ayarlamak için kullanıyordum ve her shape keysin değerini 0 kendi ayarlama istediğim shape keysin değerini 1 yapınca bile öyle oluyor not: Bir de 4 tane shape keys var nesnede + driverlı shape keys.

Ama sorun orada değil ben shape keys ayarlamak için kullanıyordum ve her shape keysin değerini 0 kendi ayarlama istediğim shape keysin değerini 1 yapınca bile öyle oluyor not: Bir de 4 tane shape keys var nesnede + driverlı shape keys.
Evet verdiğin ilk bilgiye göre çözüm o, şimdi Shape keys belirtiyorsun. Shape Key'lerin hepsini neye göre tanımladığına bakman gerek çünkü biri bilinçli olarak herhangi bir driver'a tanımlandığında o driver'ı değiştiren şeyin yapıyı değiştireceğini biliyor olmalısın. Ya da dosyayı paylaşabilirsin, arada atlanan, anlatılması gereken ve yapıyı etkileyen şeyler neler onlara bakabiliriz. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı