Blender'da güneş modellemek

RayEcoX

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF F15 Laptop
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13620H
NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU
Meslek
Öğrenci
Blender'da güneş yapmaya çalışıyorum ChatGPT ve YouTube ile birkaç model yaptım ama istediğim gibi olmadı. Bir de cycles Engine kullanmak istiyorum ama her seçtiğimde objem kararıyor.

Ekran görüntüsü 2025-06-05 134213.png

Bu şekilde.

tt0On.jpg

İnternette böyle bir fotoğraf buldum bende bunun gibi bir şey yapmak istiyorum. Blender'da yeniyim yardım edebilecek var mı?

Blender'da güneş yapmaya çalışıyorum ChatGPT ve YouTube ile birkaç model yaptım ama istediğim gibi olmadı. Bir de cycles Engine kullanmak istiyorum ama her seçtiğimde objem kararıyor.

Eki Görüntüle 2505788

Bu şekilde.

Eki Görüntüle 2505787

İnternette böyle bir fotoğraf buldum bende bunun gibi bir şey yapmak istiyorum. Blender'da yeniyim yardım edebilecek var mı?
Küre yapmak için chatgpt'ye ihtiyacın olmaması gerek.

Shading kısmından Shader/material tanımlayacaksın, o yüzden siyah.

Emission material tanımlayabilirsin. Öğrencim o şekilde çözdü finalinde.

1749203452723.png

Gerisi araştırma, eğitim ve/veya tutorial, sabır ve tekrar her şey gibi.

Son düzenleme:
Küre yapmak için ChatGPT'ye ihtiyacın olmaması gerek.

Shading kısmından Shader/material tanımlayacaksın, o yüzden siyah.

Emission material tanımlayabilirsin. Öğrencim o şekilde çözdü finalinde.

Eki Görüntüle 2506403

Gerisi araştırma, eğitim ve/veya tutorial, sabır ve tekrar her şey gibi.

Hocam ChatGPT'yi küre oluşturmak için değil küreye güneş görünümü vermek için kullandım shader editorde(Node bağlantıları vs) dediğim gibi Blender'da yeniyim edit mode hakkında biraz bilgim var onun dışında bazı modifierler hariç bilmiyorum haklısın her şey sabırla olur ama final projem olduğu için zamanım kısıtlı paylaştığın konu ve yardımın için teşekkür ederim.

Hocam ChatGPT'yi küre oluşturmak için değil küreye güneş görünümü vermek için kullandım shader editorde(Node bağlantıları vs) dediğim gibi Blender'da yeniyim edit mode hakkında biraz bilgim var onun dışında bazı modifierler hariç bilmiyorum haklısın her şey sabırla olur ama final projem olduğu için zamanım kısıtlı paylaştığın konu ve yardımın için teşekkür ederim.
Shader'dan materyal tanımladığın halde hala olmuyorsa shading kısmının ekran görüntüsünü paylaşırsan bir çözüm bulunabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı