Blender'da Yapılan Modellerin Bazı Yüzleri Unity'de Görünmüyor

redwhite

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Blender ve Unity dersleri arıyorum. Blender'da birkaç basit ev modeli yapıp denemek amacıyla Unity'e import ediyorum. Ancak import ettiğim ev modellerinin bazı yüzleri görünmüyor. Mesela ön taraftan baktığım yüz arka tarafa geçince görünmüyor. Bunun Unity'de bir ayarı var mıdır? Yoksa Blender'da modellerken yanlış bir şeyler mi yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Blender ve Unity dersleri arıyorum. Blender'da birkaç basit ev modeli yapıp denemek amacıyla Unity'e import ediyorum. Ancak import ettiğim ev modellerinin bazı yüzleri görünmüyor. Mesela ön taraftan baktığım yüz arka tarafa geçince görünmüyor. Bunun Unity'de bir ayarı var mıdır? Yoksa Blender'da modellerken yanlış bir şeyler mi yapıyorum?
Gözükmeyen yüzeylerin Vertex Normals değerleri değişmiş sanırım.

"how to rotate vertex normals in blender" şeklinde bir aramayla ilgili bir video/başlık bulabilirsin. 😇

Gözükmeyen yüzeylerin Vertex Normals değerleri değişmiş sanırım.

"how to rotate vertex normals in blender" şeklinde bir aramayla ilgili bir video/başlık bulabilirsin. 😇
Cevabınız için teşekkürler. Sorunu "how to rotate vertex normals in blender" bu başlıkta arayıp çözüme ulaştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı