Blender'de bir nesnenin içi nasıl doldurulur?

lilya

Decapat
Daha fazla  
1717161017351.png

Buradaki çizim 3D baskıya gidecek ama içini dolduramıyorum, bu modelin içi nasıl doldurulabilir?

Eki Görüntüle 2209494

Buradaki çizim 3D baskıya gidecek ama içini dolduramıyorum, bu modelin içi nasıl doldurulabilir?
Manifold/water tight olması yeterli: poligon, vertex açığı olmasın. Boynuzların alt yuvarlaklarına Grid Fill yapabilirsin. Tabi esas mesele, nerede nasıl kullanılacak, ihtiyaç neye göre değişir.

İçini doldurmana gerek yok, onu slicer'larda çözerler.

Manifold/water tight olması yeterli: poligon, vertex açığı olmasın. Boynuzların alt yuvarlaklarına Grid Fill yapabilirsin. Tabi esas mesele, nerede nasıl kullanılacak, ihtiyaç neye göre değişir.

İçini doldurmana gerek yok, onu slicer'larda çözerler.
baskıyı yapacak kişi içini dolu yapabilir mi yani? Grid fill yapıyorum bozuk oluyor dışa doğru oldu maalesef. Baskıda seçilebilen bir seçenekse ben doldurmayıp baskı yapacak kişiye söyleyeceğim

baskıyı yapacak kişi içini dolu yapabilir mi yani? Grid fill yapıyorum bozuk oluyor dışa doğru oldu maalesef. Baskıda seçilebilen bir seçenekse ben doldurmayıp baskı yapacak kişiye söyleyeceğim
Ne için yaptığına göre burayı düzenlemen gerek o kadar.
1717165193990.png

Bunun dışında Solidify verip de yaparsan kabul edilebilir olur ama baskıda bazı yerler düzgün çıkmayabileceği için teknolojiye bağlı olarak.

Cosplay v.b için yapıyorsan bağlantı detaylarını düşünerek yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı