Manifold/water tight olması yeterli: poligon, vertex açığı olmasın. Boynuzların alt yuvarlaklarına Grid Fill yapabilirsin. Tabi esas mesele, nerede nasıl kullanılacak, ihtiyaç neye göre değişir.Eki Görüntüle 2209494
Buradaki çizim 3D baskıya gidecek ama içini dolduramıyorum, bu modelin içi nasıl doldurulabilir?
baskıyı yapacak kişi içini dolu yapabilir mi yani? Grid fill yapıyorum bozuk oluyor dışa doğru oldu maalesef. Baskıda seçilebilen bir seçenekse ben doldurmayıp baskı yapacak kişiye söyleyeceğimManifold/water tight olması yeterli: poligon, vertex açığı olmasın. Boynuzların alt yuvarlaklarına Grid Fill yapabilirsin. Tabi esas mesele, nerede nasıl kullanılacak, ihtiyaç neye göre değişir.
İçini doldurmana gerek yok, onu slicer'larda çözerler.
Ne için yaptığına göre burayı düzenlemen gerek o kadar.baskıyı yapacak kişi içini dolu yapabilir mi yani? Grid fill yapıyorum bozuk oluyor dışa doğru oldu maalesef. Baskıda seçilebilen bir seçenekse ben doldurmayıp baskı yapacak kişiye söyleyeceğim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.