Bleu de Channel nasıl?

661587

Decapat
Şu an Acqua di gio muadili kullanıyorum yine muadil almayı düşünüyorum.

Bleu de Channel şu anki parfümüme göre nasıl bir kokuya sahip? (Deneme şansım yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka önerebileceğin muadili iyi bir parfüm var mı? Günlük okulda vesaire kullanmak için.

Okuldayken kışın swy intensely muadili kullanıyordum, ağır gelenler oluyordu ama bence yerindeydi. Yazın da aventus veya hacivat Arap klonları kullanıyordum, kışın narenciyeli parfüm kullanmadığım için bir tavsiye veremem o konuda eğer beğeniyorsan giodan devam edebilirsin.

Okuldayken kışın swy intensely muadili kullanıyordum, ağır gelenler oluyordu ama bence yerindeydi. Yazın da aventus veya hacivat Arap klonları kullanıyordum, kışın narenciyeli parfüm kullanmadığım için bir tavsiye veremem o konuda eğer beğeniyorsan giodan devam edebilirsin.
Gioya farklı bi alternatif olsun diye bakıyorum. SWY'nin normali daha iyi gibi geldi intensely biraz daha şekerliymiş galiba.

Gioya farklı bir alternatif olsun diye bakıyorum. Swy'nin normali daha iyi gibi geldi intensely biraz daha şekerliymiş galiba.

Evet intensely bayağı şekerli, normalini denemedim yorum yapamam. Eğer alternatif olarak düzgün muadil bulabilirseniz bleu de Channel'i alıp geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı