Blic T60 klavye LED renklerini yanlış gösteriyor

zetasinc

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
"İşlemci Intel Core i5-9400F Ekran Kartı AMD Radeon RX 590 Anakart MSI H310M VDH Plus RAM 16 GB DDR4 2666 MHz"
Arkadaşlar Blic T60 klavyem var sarı moddayken klavye A ve X tuşları turuncuya çok yakın bir renk gösteriyor ve gözle bayağı bir belirli oluyor, çözümü nedir?

Daha yeni aldım hocam 3 ay oldu.
T60, sorunlu ve rezalet bir model zaten. Switchleri, 6 aya gidiyor. Çift basmamı dersin, algılamamamı dersin ne dersen de oluyor. Elimde vardı bir tane, parçaladım kaldı öyle. Yani yeni aldınız diye, bozulmayacak anlamına gelmiyor...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bağırıyoruz almayın almayın diye. Artık o şekilde kullanırsınız.

Vallahi arkadaş hediyesi doğum gününde değiştirmeyide düşünmüyordum şimdi fark ettim bu sorunu çocuk 0 almıştı bir de.

Hocam bin TL altı ne önerirsiniz peki ya yeni klavye alayım bari.

Vallahi arkadaş hediyesi doğum gününde değiştirmeyide düşünmüyordum şimdi fark ettim bu sorunu çocuk 0 almıştı bir de.

Hocam bin TL altı ne önerirsiniz peki ya yeni klavye alayım bari.
1000 liraya, pek uzun ömürlü bir şey bulabileceğiniz sanmıyorum. Çıkarsa, bunu alın geçin:

Kendim, pro modelini kullanıyorum. Bayağı iyi bir model.

Maelesef şu anlık o kadar bütçe yok hocam klavyeyede o kadar vermem ya oyun oynayan biriyim güzel bin TL altı lazım.
Alana kadar idare edin o zaman. Rengi hariç bir sorun yok gibi duruyor (şu anlık). 3-4 aya, switchler gitmeye başlar. Sorun bende mi diye merak ediyordum, arkadaşımda aldı aynı modelden o bana göre daha normal basıyordur diye düşünüyorum, aynı sorunlar onda da var.

Maelesef şu anlık o kadar bütçe yok hocam klavyeyede o kadar vermem ya oyun oynayan biriyim güzel bin TL altı lazım.

Ekonomi sağ olsun 1000 TL altı güzel klavye, çok yok. 2021-2022'de değiliz yani maaleseff.

Alana kadar idare edin o zaman. Rengi hariç bir sorun yok gibi duruyor (şu anlık). 3-4 aya, switchler gitmeye başlar. Sorun bende mi diye merak ediyordum, arkadaşımda aldı aynı modelden o bana göre daha normal basıyordur diye düşünüyorum, aynı sorunlar onda da var.

Ekonomi sağ olsun 1000 TL altı güzel klavye, çok yok.

Sağ olsun ekonomimiz çok yardımcı oluyor bizim gibi öğrencilere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı