Rehber Blic T60 Klavye Sürücüsü

@bulutr alacağınız yere öncelikle sorun RGB mi Rainbow mu olduğunu, ben Trendyol'dan alırken "soru" bölümünde sordum, RGB diye cevapladılar öyle aldım. Nereden aldığınızın bir önemi yok, stokta ne varsa onu gönderiyorlar.

Hocam Hepsiburada'dan aldım sadece beyaz red swıtch vardı sıparısını verdım verırkende satıcıya yazdım blue varsa blue yollar mısınız diye harbıdende blue yollamıslar stokta yoktu gozukuyorduda ıyı oldu blue geldıgı gelelı birkaç saat oluyor ondan yazıyorum şu an RGB bir de blıc marka yollamıslar.

https://www.hepsiburada.com/robeve-blic-rgb-oyuncu-klavyesi-p-HBCV00004YF0U8?magaza=RİMA satın almak ısteyen olursa bu lınkede bakabılırsınız beyaz renk olanlar ıcın stoklar tukenmıs sanırsam RGB oldugunu gonul rahatlıgıyla soyleyebılırım.

Son düzenleme:
Merhaba, klavyeyi satın aldığımda satıcısı yazılımı yok demişti fakat varmış. Ben de yok zannediyordum fakat buldum. Eğer arayıp da bulamadıysanız, eğer RGB modeline sahipseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

🔗 Blic T60 Driver.rar

Eki Görüntüle 2010398

Hocam zararlı uygulama diyor bir şey olur mu?

1721732750041.png

Merhabalar, klavyeyi satın aldığımda satıcısı yazılımı yok demişti fakat varmış. Ben de yok zannediyordum fakat buldum. Eğer arayıp da bulamadıysanız, eğer RGB modeline sahipseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

🔗 Blic T60 Driver.rar

Eki Görüntüle 2010398
Bende Aynı klavyenin siyshı var ama uygulama klavyeyi görmüyor
Merhabalar, klavyeyi satın aldığımda satıcısı yazılımı yok demişti fakat varmış. Ben de yok zannediyordum fakat buldum. Eğer arayıp da bulamadıysanız, eğer RGB modeline sahipseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

🔗 Blic T60 Driver.rar

Eki Görüntüle 2010398
aynısının siyahı var bende ama klavyeyi görmüyor

Hocam zararlı uygulama diyor bir şey olur mu?

Eki Görüntüle 2261488
buna çalıstır dedikten sona bilgisayarı yeniden başlattı windows tekrar kurmak zorunda kaldım attıgınız linkten indrid,im uygulamayı

Hocam Hepsiburada'dan aldım sadece beyaz red swıtch vardı sıparısını verdım verırkende satıcıya yazdım blue varsa blue yollar mısınız diye harbıdende blue yollamıslar stokta yoktu gozukuyorduda ıyı oldu blue geldıgı gelelı birkaç saat oluyor ondan yazıyorum şu an RGB bir de Blic marka yollamıslar.

https://www.hepsiburada.com/robeve-blic-rgb-oyuncu-klavyesi-p-HBCV00004YF0U8?magaza=RİMA satın almak ısteyen olursa bu lınkede bakabılırsınız beyaz renk olanlar ıcın stoklar tukenmıs sanırsam RGB oldugunu gonul rahatlıgıyla soyleyebılırım.

Merhaba güncelleme olarak tekrardan yazayım dedim, klavyeye bayağı bir alıştım ve şu anda hiçbir problem olmadan çalışıyor. Belirtmek istediğim birkaç şey var:

1-ürünün kutusundan çıkan keycap kaldırma aparatı siyah geldi, beyaz keycap olduğundan dolayı üstünde iz kalıyor ama çok belli olmuyor.
2-devamlı olarak temizlemek gerekiyor diye düşünüyorum çünkü space tuşunun altında boşluk var ve anakart gibi bir şey görebiliyorum, zarar gelmemesi açısından temizliyorum.
3-switchlerde neredeyse yay sesi hiç duyulmuyor, hala almayı düşünen arkadaşlara, üstüne biraz daha para ekleyip Facebook'ya da sahibinden üzerinden Aula F75 almalarını tavsiye ederim.

Benim deneyimlerim bu şekildeydi son yazdığım yazıdan bu tarihe kadar aralıksız kullandım ve hala memnunum sormak istediğiniz soru olursa etiketleyip sorabilirsiniz. İyi sosyaller.

Merhaba, klavyeyi satın aldığımda satıcısı yazılımı yok demişti fakat varmış. Ben de yok zannediyordum fakat buldum. Eğer arayıp da bulamadıysanız, eğer RGB modeline sahipseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

🔗 Blic T60 Driver.rar

Eki Görüntüle 2010398

Bende klavyenın aynısı var da G, R, yorum ve siyah ekran harıcınde bir şey cıkmıyor yani linki acıyor ama dosya yok.

Ben de bu klavyeden bugün satın almış bulunmaktayım. Hissiyatı olsun aydınlatması olsun gayet hoşuma gitti fakat yalnızca tek bir sıkıntı var, bende de Blic T60 modeli var ve ne yaptıysam @ tuşunu aktifleştiremedim. Bu klavyeyi kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?

1 yılı oluyor klavyenin zamanla anlıyon kötü olduğunu sesi blue swicht gibi geliyor red olmasına rağmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı