Çözüldü Blic T60 Rainbow mu yoksa RGB mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hocam almadıysan sakın alma. Rastgele gonderıyolar ve ürün çok kalitesiz. 6 aya tüm tuslar basmamaya başlıyor. Bu fiyata cok daha iyisi alınır. Ben zamanında aldıgımda şansıma RGB geldi. Arkadaş aldı ona Rainbow geldi. Riske atma leş gibi klavye zaten.

Hocam almadıysan sakın alma. Rastgele gonderıyolar ve ürün çok kalitesiz. 6 aya tüm tuslar basmamaya başlıyor. Bu fiyata cok daha iyisi alınır. Ben zamanında aldıgımda şansıma RGB geldi. Arkadaş aldı ona Rainbow geldi. Riske atma leş gibi klavye zaten.
rgbymiş sanırım sipariş ettim satıcı ile konuştum rgb onu disinda ben zaten kalitesi acayip kötü olan %100 siyah bir klavye kullanıyordum leş gibi. Bu klavye bana çok daha iyi gelecek

Rgbymiş sanırım sipariş ettim satıcı ile konuştum RGB onu disinda ben zaten kalitesi acayip kötü olan %100 siyah bir klavye kullanıyordum leş gibi. Bu klavye bana çok daha iyi gelecek.

Iyı yapmıssınız 2 ay kullanıp atarsınız bunu da. Keşke yazdıklarımı eskı kullanıcı agzından da güzelce okusaydınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı