Bakın çok ucuz SSD var, alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşıma katılıyorum Aşırı kalitesiz bir ürün tavsiye etmem.Aldıktan 10 gün sonra yeni konu açarsınız "verilerimi nasıl kuratarırım"
Bakın çok ucuz SSD var, alınır mı?
reis peki ben sistemi 128gb ssd ye kurcam oyunlar içinde hdd 500gb kunlancam fbs farkı olurmu çokİleride verilerimi hangi program ile kurtarırım diye konu açarsanız şaşmayız.
reis peki ben sistemi 128gb ssd ye kurcam oyunlar içinde hdd 500gb kunlancam fbs farkı olurmu çokArkadaşıma katılıyorum Aşırı kalitesiz bir ürün tavsiye etmem.
Reis peki ben sistemi 128 GB SSD'ye kuracağım oyunlar içinde HDD 500GB kunlancam FPS farkı olur mu çok.
Reis peki ben sistemi 128 GB SSD'ye kuracağım oyunlar içinde HDD r kunlancam FPS farkı oluo.
Düzgün bir hard disk ise böyle bir durum olmaz. Laptop HDD'si falan kullanırsan anca olur.Olur. Hard disk verileri daha yavaş işlediği için anlık FPS düşüşleri olur.
SağolDüzgün bir hard disk ise böyle bir durum olmaz. Laptop HDD'si falan kullanırsan anca olur.
İşletim sistemini SSD'ye kurun, HDD'ye oyunları kurun.
Bu güzeldir.![]()
Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD 2.5
Gigabyte 240gb Sata 3.0 2.5" Ssd (500MB OKUMA/420MB YAZMA) Gp-gstfs31240gntd Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Düzgün bir hard disk ise böyle bir durum olmaz. Laptop HDD'si falan kullanırsan anca olur.
İşletim sistemini SSD'ye kurun, HDD'ye oyunları kurun.
Bu güzeldir.![]()
Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD 2.5
Gigabyte 240gb Sata 3.0 2.5" Ssd (500MB OKUMA/420MB YAZMA) Gp-gstfs31240gntd Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eyvallah böyle yapacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.