Bliss OS dualboot nasıl yapılır?

SabriReiz1234

Femtopat
Daha fazla  
Gençler selamlar ben Windows PC'me bliss OS kuracağım yani dualboot yapacağım ancak benim diskimden kaynaklı sorundan dolayı diski sadece 100 MB bolumlendirdim. Onuda GRUB yükleyeceğim ancak ben bölüm olusturmak yerine C: Sürücüsüne hiç formatlamadan bliss OS kursam PC açılır mı yoksa hata mı verir. Biraz hızlı cevap verin şu an bu ekrandayım.

17365056477801021208076552924237.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
C diskini seçmeyin, seçerseniz o diski sıfırlayacaktır. Windows'a dönüp aoemi Partition eizard veya ease us Partition Master ile diski küçültün, küçülttükten sonra kurulumu yeniden başlatıp yeni diski seçin.

C diskini seçmeyin, seçerseniz o diski sıfırlayacaktır. Windows'a dönüp aoemi Partition eizard veya ease us Partition Master ile diski küçültün, küçülttükten sonra kurulumu yeniden başlatıp yeni diski seçin.
Gerek kalmadı ama teşekkürler. Windows'u silip Bliss OS kurdum. Ama laptobumda boot listde GRUB gözükmüyor ne yapmalıyım ? Normalde USB HDD Bliss OS'ın GRUB'tan aciyordum ancak belki USB belleğim yanımda olmama telaşı nedeniyle...

Kurulumu yaparken/boot/efi bayrağı hangi diskteydi? Duruma göre kurulumu yeniden yapman gerekebilir hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı