drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Rufus'tan diske yazdırdım. Şimdi ne yapmam lazım?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #11 drakty dedi: BIOS'a girdim bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS'da boot menüsü olması lazım hocam, o ekranda USB'yi bulup 1. sıraya çekmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
drakty dedi: BIOS'a girdim bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS'da boot menüsü olması lazım hocam, o ekranda USB'yi bulup 1. sıraya çekmeniz gerekiyor.
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #12 Thomas Musk dedi: BIOS'da Boot menüsü olması lazım hocam, o ekranda USB'yi bulup 1. sıraya çekmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl çekcem. Bir de baktım USB'nin adı Enes ama Enes diye bir şey yok. Artı 0 Eksi
Thomas Musk dedi: BIOS'da Boot menüsü olması lazım hocam, o ekranda USB'yi bulup 1. sıraya çekmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl çekcem. Bir de baktım USB'nin adı Enes ama Enes diye bir şey yok.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #13 drakty dedi: Nasıl çekcem. Bir de baktım USB'nin adı Enes ama Enes diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
drakty dedi: Nasıl çekcem. Bir de baktım USB'nin adı Enes ama Enes diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansınız var mı?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #14 drakty dedi: Nasıl çekcem. Bir de baktım USB'nin adı Enes ama Enes diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Modeli yazar, ismi değil. Artı 0 Eksi
drakty dedi: Nasıl çekcem. Bir de baktım USB'nin adı Enes ama Enes diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Modeli yazar, ismi değil.
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #15 iloveichigo dedi: Modeli yazar, ismi değil. Genişletmek için tıkla... Ona enter deyince default falan diyor ok tuşu falan var. Doğru mu? Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Modeli yazar, ismi değil. Genişletmek için tıkla... Ona enter deyince default falan diyor ok tuşu falan var. Doğru mu?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #16 drakty dedi: Ona enter deyince default falan diyor ok tuşu falan var. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atın lütfen. Artı 0 Eksi
drakty dedi: Ona enter deyince default falan diyor ok tuşu falan var. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atın lütfen.
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #17 iloveichigo dedi: Fotoğraf atın lütfen. Genişletmek için tıkla... BIOS da print screen çalışır mı? Artı 0 Eksi
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #18 drakty dedi: BIOS da print screen çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam çalışmaz, telefondan çekeceksiniz. Artı 0 Eksi
drakty dedi: BIOS da print screen çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam çalışmaz, telefondan çekeceksiniz.
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #19 Thomas Musk dedi: Hayır hocam çalışmaz, telefondan çekeceksiniz. Genişletmek için tıkla... iloveichigo dedi: Fotoğraf atın lütfen. Genişletmek için tıkla... Thomas Musk dedi: Hayır hocam çalışmaz, telefondan çekeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Attım fotoyu. Dosya Ekleri BIOS.jpg 17 KB · Görüntüleme: 94 Son düzenleme: 17 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Thomas Musk dedi: Hayır hocam çalışmaz, telefondan çekeceksiniz. Genişletmek için tıkla... iloveichigo dedi: Fotoğraf atın lütfen. Genişletmek için tıkla... Thomas Musk dedi: Hayır hocam çalışmaz, telefondan çekeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Attım fotoyu.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #20 drakty dedi: Attım fotoyu. Genişletmek için tıkla... USB HDD'yi F6 ile en üste getirin ve F10 ile BIOS'tan çıkın. Artı 0 Eksi
drakty dedi: Attım fotoyu. Genişletmek için tıkla... USB HDD'yi F6 ile en üste getirin ve F10 ile BIOS'tan çıkın.