drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Rufus'tan diske yazdırdım. Şimdi ne yapmam lazım?
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #21 iloveichigo dedi: USB HDD'yi F6 ile en üste getirin ve F10 ile BIOS'tan çıkın. Genişletmek için tıkla... Kapayıp açınca PC'yi Windows'a geri döneceğim değil mi? Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: USB HDD'yi F6 ile en üste getirin ve F10 ile BIOS'tan çıkın. Genişletmek için tıkla... Kapayıp açınca PC'yi Windows'a geri döneceğim değil mi?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #22 drakty dedi: Kapayıp açınca PC'yi Windows'a geri döneceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sistem flash bellekten başlayacak. Ve BlissOS'a gireceksiniz. İsterseniz işiniz bittiğinde bilgisayarı kapatıp flash belleği çıkarıp bilgisayarı açıp Windows'a dönebilirsiniz. Artı 0 Eksi
drakty dedi: Kapayıp açınca PC'yi Windows'a geri döneceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sistem flash bellekten başlayacak. Ve BlissOS'a gireceksiniz. İsterseniz işiniz bittiğinde bilgisayarı kapatıp flash belleği çıkarıp bilgisayarı açıp Windows'a dönebilirsiniz.
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #23 iloveichigo dedi: Hayır. Sistem flash bellekten başlayacak. Ve Blissos'a gireceksiniz. İsterseniz işiniz bittiğinde bilgisayarı kapatıp flash belleği çıkarıp bilgisayarı açıp Windows'a dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam açıldı en üsttekine enter yaptım gearlock diye bir şey açıldı. Flash belleği çektip kapandı. Ne yapmam lazımdı? Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Hayır. Sistem flash bellekten başlayacak. Ve Blissos'a gireceksiniz. İsterseniz işiniz bittiğinde bilgisayarı kapatıp flash belleği çıkarıp bilgisayarı açıp Windows'a dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam açıldı en üsttekine enter yaptım gearlock diye bir şey açıldı. Flash belleği çektip kapandı. Ne yapmam lazımdı?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #24 drakty dedi: Tamam açıldı en üsttekine enter yaptım gearlock diye bir şey açıldı. Flash belleği çektip kapandı. Ne yapmam lazımdı? Genişletmek için tıkla... Enter yapma. F6 ile en üste çıkar sonra F10 at. Artı 0 Eksi
drakty dedi: Tamam açıldı en üsttekine enter yaptım gearlock diye bir şey açıldı. Flash belleği çektip kapandı. Ne yapmam lazımdı? Genişletmek için tıkla... Enter yapma. F6 ile en üste çıkar sonra F10 at.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #25 drakty dedi: Tamam açıldı en üsttekine enter yaptım gearlock diye bir şey açıldı. Flash belleği çektip kapandı. Ne yapmam lazımdı? Genişletmek için tıkla... Bu muydu hocam sorun? Artı 0 Eksi
drakty dedi: Tamam açıldı en üsttekine enter yaptım gearlock diye bir şey açıldı. Flash belleği çektip kapandı. Ne yapmam lazımdı? Genişletmek için tıkla... Bu muydu hocam sorun?
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #26 iloveichigo dedi: Enter yapma. F6 ile en üste çıkar sonra F10 at. Genişletmek için tıkla... Thomas Musk dedi: Eki Görüntüle 1072353 Bu muydu hocam sorun? Genişletmek için tıkla... PC'yi açınca bu oluyor. drakty dedi: PC'yi açınca bu oluyor. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20210617_193134.jpg 162,3 KB · Görüntüleme: 164 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Enter yapma. F6 ile en üste çıkar sonra F10 at. Genişletmek için tıkla... Thomas Musk dedi: Eki Görüntüle 1072353 Bu muydu hocam sorun? Genişletmek için tıkla... PC'yi açınca bu oluyor. drakty dedi: PC'yi açınca bu oluyor. Genişletmek için tıkla...
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 17 Haziran 2021 #27 Etiketlemen lazım yoksa bildirim gitmez. Artı 0 Eksi
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #28 @Thomas Musk @iloveichigo Artı -2 Eksi
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #29 Acaba Secure-Boot açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #30 iloveichigo dedi: Acaba Secure-Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ağlayarak yazıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Acaba Secure-Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ağlayarak yazıyorum.