drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Rufus'tan diske yazdırdım. Şimdi ne yapmam lazım?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #31 drakty dedi: Bilmiyorum ağlayarak yazıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'dan Main'de veya Boot'ta Secure Boot'u kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
drakty dedi: Bilmiyorum ağlayarak yazıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'dan Main'de veya Boot'ta Secure Boot'u kapatmayı deneyin.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #32 drakty dedi: Bilmiyorum ağlayarak "uazıom". Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinde var. Artı 0 Eksi
KS KS drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #33 iloveichigo dedi: Acaba Secure-Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ağlayarak. Thomas Musk dedi: BIOS'dan Main'de veya Boot'ta Secure Boot'u kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Secure boot yoksa quiet boot var. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Acaba Secure-Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ağlayarak. Thomas Musk dedi: BIOS'dan Main'de veya Boot'ta Secure Boot'u kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Secure boot yoksa quiet boot var.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 17 Haziran 2021 #34 drakty dedi: PC'yi açınca bu oluyor. Genişletmek için tıkla... Flaşı çekersen gelmez ki yani, Windows açılacaktır. Kurmamışsın çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
drakty dedi: PC'yi açınca bu oluyor. Genişletmek için tıkla... Flaşı çekersen gelmez ki yani, Windows açılacaktır. Kurmamışsın çünkü.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 17 Haziran 2021 #35 drakty dedi: PC cahiliyim Genişletmek için tıkla... Öyleyse riskli olabilir. Artı 0 Eksi
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.699 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #36 @drakty Her attığın mesajda ağlıyorum, ağlayarak yazıyorum. Lütfen yardım edin ağlıyorum diye saçma sapan şekillerde mesajlar atıp durma, kendini acındırma. Burasi bir forum, kimse kimseye yardım etmek zorunda değil, böyle bir zorunluluk yok ayrıca. Artı 1 Eksi
@drakty Her attığın mesajda ağlıyorum, ağlayarak yazıyorum. Lütfen yardım edin ağlıyorum diye saçma sapan şekillerde mesajlar atıp durma, kendini acındırma. Burasi bir forum, kimse kimseye yardım etmek zorunda değil, böyle bir zorunluluk yok ayrıca.