Bliss OS sitesinden mevcut olan tüm sürümleri mevcut olan tüm farklı ayarlarla denememe rağmen 2 farklı bilgisayarda da boot menude bir türlü görmedi. 16 GB ve 4 GB ayrı flashlara çekmeme rağmen yine görmedi. Konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Balen etcher programı ile dosyayı USB'ye yazmayı deneyebilirsiniz eğer Rufus ile işe yaramadıysa. Ve anakartınız UEFI destekliyor mu? MBR ve UEFI de destekliyor sanırım OS ama deneyip görmeniz gerekir.
Balen etcher programı ile dosyayı USB'ye yazmayı deneyebilirsiniz eğer Rufus ile işe yaramadıysa. Ve anakartınız UEFI destekliyor mu? MBR ve UEFI de destekliyor sanırım OS ama deneyip görmeniz gerekir.
Anakartınız demek istemiştim, klavye yazmak istediğim metni saçma sapan bir metne çevirmiş Phoenix OS deneyin isterseniz eğer uygun imaj bulursanız, eğer onda da olmaz ise sorun anakart ayarından veya imajdan kaynaklı olabilir.
Kusura bakmayın, anca girebildim. Imaj ile ilgili olabilir, evet. Başka bir imaj edinmeye çalışın. USB'siz bazı kurulum seçenekleri mevcut. Internette çeşitli rehberler var. Isterseniz bakın, grub2win gibi bir yazılım ile. Ben bu şekilde android TV os kurmuştum.