Çözüldü Blizzard indirme hızı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xrameq

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Steam'da oyun indirirken indirme hızım 2.8 MB oluyor. Bugün CoD warzona yaklaşık 15 GB güncelleme geldi ama indirme hızım 300K/b bile görmüyor neden acaba?

Bugün içinde gelen güncellemeyle de aynı sorun oldu sınırlamalar var onları açarsanız biraz yükseltiyor Blizzard ayarlarında ancak genede hiçbir zaman çok yüksek bir seviyeye çıkmıyor bunun net bir çözümünü bilen duyan VPN dışında yardımlarını paylaşırsa seviniriz.
Ben sabah güncelleme geldiği gibi yaptım sıkıntı olmadı. Önceki güncellemede çok sıkıntı yaşamıştım. 15 GB dosyayı 3-4 saatte anca indirmişti. Benim uyguladığım yöntemi anlatayım sana. Modemi kapat ve aç güncellemeye başla. Hız başta çok düşük olacak ama yükselecek. Yüksekken belli bir sürü indiriyor, sonra yine çakılıyor hız. Düştüğünde sürekli kapa ve aç yöntemi yapabilirsin.

Aynı sorun bende de var. Şu an COD Modern Warfare'a 55 GB güncelleme geldi ve çok yavaş indiriyor. 5-6 MB/s indirmesi gerekirken 1.30 MB/s falan indiriyor şu an. Az önce KB'larda indiriyordu ancak açık kapayınca biraz yükseldi ama gene de çok yavaş. Güncel bir çözüm bulundu mu acaba?

Hadi beğenilere çökün.

URBANVPN ücretsiz, hızlı ve kullanımı çok kolay. Ben italyaya bağlanarak olması gereken hızda indirdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı