Blizzard T2 Mini Taktıktan Sonra Sistemde Kasma

mklaunch

Hectopat
Daha fazla  
AMD işlemcimin kendi fanını çıkartıp Blizzard T2 Mini taktım. Bilgisayar bu sefer daha çok kasmaya başladı. Oyunlar oynanmayacak hale geldi. Tamamen sıkı bir şekilde taktım, fana asıldığınızda kasa kalkıyor o derece. Termal macunu da sürdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur.

Capture.PNG

2 adet normal küçük kasa fanı 1 tane de büyük cooler master fan taktım kapağa. CS:GO dan çıkalı 2 dk olmadı değerler.

2.PNG

Yüksek ihtimal T2 Mini nin taban kısmı iyi temas etmiyor. Sıkı bir kontrolden sonra sogutucuyu sökün. Macunu bu sefer çok bol sürün ve sogutucu monte ettiginiz yönün tersine monte edin. T2 mini iki şekilde de monte edilebiliyor sanırım.

İşlemcinin sıcaklık değerleri normal lakin Gpu sıcaklığı oyundan çıktıktan sonraya göre fazla. Oyundayken bu sıcaklık daha fazladır kasma da o yüzden yapıyordur. Soğutucuyu yanlış taktıysanız sıcak havayı ekran kartına üflüyor olabilir. Şu şekilde taktığınızdan emin olun.
038_contents_big.JPG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı