Hayır 40 adet oyun önerisini koymuştum uygunsuz içerik bulunmuyor. Moderatör birine sorduğuna göre de cezası bulunmuyor blog kısmına açmanın. Yedek almamıştım kaybolmadı umarım.Onay bile verilmeden silinmiştir göremiyorsanız. Aynısı daha önce yapılmış olabilir ya da uygun olmayan bir şey içeriyor olabilir.
Nereye baksam "Oyun önerisi" adı altında hem blog hem de konular görüyorum. Dediğim gibi belki bir sürü benzer konu olmasından dolayıdır. Dolar konuları gibi.Hayır 40 adet oyun önerisini koymuştum uygunsuz içerik bulunmuyor. Moderatör birine sorduğuna göre de cezası bulunmuyor blog kısmına açmanın. Yedek almamıştım kaybolmadı umarım.
Very Little Nightmares, Devil's Attorney tarzı benzersiz oyunlar vardı hocam. Sistemsel bir hata oldu gibi. En azından listemin kopyasını geri versinler 4 saatlik emek var yahu.Nereye baksam "Oyun önerisi" adı altında hem blog hem de konular görüyorum. Dediğim gibi belki bir sürü benzer konu olmasından dolayıdır. Dolar konuları gibi.
Hocam deme yahu. Ben 14 yaşında bir çocuğum gidip Tinybuild bana para verecek hali yok ya veya Rockstar Games'in. En azından kopyasını atabilir misin videosunu çekeceğim gerçekten 4 saat emek verdim.Yalan haber ajansına oyun önerisi açmışsınız ve konuda biraz reklam var gibi, bu yüzden silinmiş olabilir.
Hocam peki nereden bulurum bunu?Blog kısmı buna karşı önlem olarak verileri otomatik yedekliyor, ayrıca girdi anında onaylanmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.