Blog İçin Tasarım Önerisi

Makaleler
6
Arkadaşlar ben blogspot aracılığı ile bir blog açmak istiyorum. Ama blogspot'un verdiği temaları beğenmedim. Bu arada kategori şeklinde olacak bir blog, yani teknoloji, hayat, spor v.s. her biri ayrı başlıklar içerisinde olacak. Önerebileceğiniz temaları ve nasıl düzenleyeceğimi söylerseniz çok memnun olurum.
Sizce blogspot mu kullanmalıyım? Veya blogspot tarzı bildiğiniz güzel siteler mevcut mudur? Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar ben blogspot aracılığı ile bir blog açmak istiyorum. Ama blogspot'un verdiği temaları beğenmedim. Bu arada kategori şeklinde olacak bir blog, yani teknoloji, hayat, spor v.s. her biri ayrı başlıklar içerisinde olacak. Önerebileceğiniz temaları ve nasıl düzenleyeceğimi söylerseniz çok memnun olurum.
Sizce blogspot mu kullanmalıyım? Veya blogspot tarzı bildiğiniz güzel siteler mevcut mudur? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba;
Öncelikle söyleyeceğim şey eğer imkanınız var ise, domain ve host alarak kendi sitenizi oluşturmanız. Blogger ile yapabilecekleriniz var ama sizi tatmin etmeyebilir. Kategori vs... o tür şeyleri ekleyebilirsiniz diye biliyorum yani ayrı ayrı kategori yaratabilirsiniz. Benim size önereceğim eğer ciddi anlamda blog işini yapmak istiyorsanız kendiniz satın alarak dizayn edebilirsiniz. Tabi ki bu bir çok noktaya değiniyor hayat şartlarınızı bilmediğim için bilemicem. Bu siteden de bakabilirsiniz ücretsiz olarak kuruluma izin veriyordu diye biliyorum.

Kendinize ait bir site açmak istiyorsanız gerekenler;
  • Başlangıç seviyesinde bir hosting şirketi en fazla 90 TL'ye kadar
  • Tercih wordpress olacaktır iyi bir tema seçeceksiniz. En düşük 49$ civarı
  • Sistem ve yazılım hakkın da bilginiz yok ise, internette bir çok döküman var çok rahat yardım bulabilirsiniz.
Bunları sağladıktan sonra tema ömür boyu sizin olacaktır zaten. Sadece sitenizin yıllık ücretini ödemeniz gerekiyor. Tekrar dediğim gibi eğer ciddi anlamda düşünüyorsanız ve hit dereceniz artarsa zaten sitenin masraflarını kat kat çıkaracaksınız.
Sevgilerimle

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı