Blog sitesinde butonlar çalışmıyor

Skyrise

Decapat
Merhabalar. haber/blog üzerine bir sitem var. Arkadaşlarla geliştirmeye çalışıyoruz. Anasayfadaki sağ sol yön tuşları çalışmıyor.

1650482182243.png

Bu butonlar localde çalışıyordu. Hostinge yükledim çalışmamaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhabalar. haber/blog üzerine bir sitem var. Arkadaşlarla geliştirmeye çalışıyoruz. Anasayfadaki sağ sol yön tuşları çalışmıyor.

Eki Görüntüle 1365851

Bu butonlar localde çalışıyordu. Hostinge yükledim çalışmamaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Butonlara z-index vermeyi denediniz mi?

Eki Görüntüle 1365851

Javascript dosyasının konumu ve <script> etiketindeki kaynak uyuşmuyor olabilir. Gözden geçirmenizde fayda var.

JavaScript dosyasının konumu ve <script> etiketindeki kaynak uyuşmuyor olabilir. Gözden geçirmenizde fayda var.

Kaynakta bir sıkıntı yok tanımlı URL JS dosyasını açıyor.

Butonlara Z-index vermeyi denediniz mi?

Dediğim gibi yazılım localde sıkıntısız çalışıyordu. Onunla bir alakası olacağını sanmıyorum.

Yardımcı olmak istyene URL atabilirim. Bu şekilde çözülmesi zor olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı