Blog Tasarımında Adsense Sorunu

Ali Emir Ercan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 3 ay önce yazmaya başladığım bir blogum var. Adsense' e başvurdum. İlk aşamayı geçtiniz ikinci aşama için blogunuza reklam ekleyin dedi. Bende adsense gadgetini ekledim. Blogumda reklam gözükmedi. Sonra Htlm gadgetini indirip reklam kodumu oraya yapıştırdım. Ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen yardım edin. :cry:

Yanlış Bilgi
Hocam siz reklamları göremezsiniz diye biliyorum. Site sahibi reklamları göremiyor. Başka bir arkadaşınıza baktırın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam kodunu ekledikten sonra bunun onaylanması için yani reklama izin verilmesi için yine ikinci bir inceleme gerekiyor bildiğim kadarıyla.Buda belirli bir süre alabilir.Benimde bloğum var reklam kodunu yerleştirdim,yaklaşık 3 hafta sonra siteniz google kurallarına uygun değildir diye mail geldi.Halbuki hiçbir uygunsuzluk yoktu fakat hiti biraz düşüktü sadece.Reklam onaylandığı zamanda mail geliyor yine,maili takip edin.

Reklamlar hemen gözükmez. Kontrol den geçer ayarlamalar yapılır ve sonra reklam gelir. Bir süre beklerseniz reklamların var olduğunu göreceksinizdir. Bu arada reklamları sizde görebilirsiniz :)

Hocam siz reklamları göremezsiniz diye biliyorum... Site sahibi reklamları göremiyor... Başka bir arkadaşınıza baktırın derim.

Kardeşim onunla alakası bile yok çunku ben denemiştim dinamik bağlantılar oldugundan dolayı sitenizde banner v.s arka tarafına eklemişsinizdir veya tema uyumlu değildir diye düşünüyorum?

Blog sitene reklamları gadget üzerinden reklamlar tarzında eklediğin vakit bu google reklamlarını sen göremezsin hocam başka insanlar girdiği vakit görür sen orada sadece boşluk olarak görürsün. =)

Kolay gelsin herkese. Bende reklam kodlarını ekledim siteme ama sadece boşluk olarak görüyorum. Youtube hesabım ile açmıştım adsense hesabını. Daha sonra ise yeni bir adsense hesabı bağlamayı düşündüm ama eski adsene hesabımı sitemden kaldıramadım. Bu konuda bilgi sahibi olan biri bana ulaşabilir mi? İletişim için >> [email protected]

Gerçekten bu durumdan çok sıkıldım ve bu konuda biri bana lütfen yardım etsin.

Kolay gelsin herkese. Bende reklam kodlarını ekledim siteme ama sadece boşluk olarak görüyorum. Youtube hesabım ile açmıştım adsense hesabını. Daha sonra ise yeni bir adsense hesabı bağlamayı düşündüm ama eski adsene hesabımı sitemden kaldıramadım. Bu konuda bilgi sahibi olan biri bana ulaşabilir mi? İletişim için >> [email protected]

Gerçekten bu durumdan çok sıkıldım ve bu konuda biri bana lütfen yardım etsin.

2. Onayı geçtiniz mi? Adsensede

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı