Hocam bu size bağlı. Ne kadar profesyonel olursanız o kadar iyi para kazanırsınız. Ben gayet iyi SEO uyumlu içerik hazırlayabiliyorum. Birçok içeriğim üst sıralarda çıkıyor genelde.
Hocam bu size bağlı. Ne kadar profesyonel olursanız o kadar iyi para kazanırsınız. Ben gayet iyi SEO uyumlu içerik hazırlayabiliyorum. Birçok içeriğim üst sıralarda çıkıyor genelde.
Hocam ben maaşlı olarak çalışmış sayılıyorum. O yüzden vergi kısmı beni ilgilendirmez. Tam emin değilim ama maaşlarda %18 gibi bir vergi vardı. O vergiden ise bana maaş veren sorumlu. Yani maaşla çalışırsanız, sizlik bir durum yok. Siz paranıza bakarsınız.. Tabi bildiğim kadarıyla.
Hocam ben maaşlı olarak çalışmış sayılıyorum. O yüzden vergi kısmı beni ilgilendirmez. Tam emin değilim ama maaşlarda %18 gibi bir vergi vardı. O vergiden ise bana maaş veren sorumlu. Yani maaşla çalışırsanız, sizlik bir durum yok. Siz paranıza bakarsınız.. Tabi bildiğim kadarıyla.
Hocam siz makale yazarlığı yapıyorsunuz galiba bir nevi. Geçen sene, bir dönem benimde yapmışlığım var. Sözel zekam yetersiz olduğu için günde 1500 kelimelik bir makaleyi zar zor yazıyordum.
Hocam ben maaşlı olarak çalışmış sayılıyorum. O yüzden vergi kısmı beni ilgilendirmez. Tam emin değilim ama maaşlarda %18 gibi bir vergi vardı. O vergiden ise bana maaş veren sorumlu. Yani maaşla çalışırsanız, sizlik bir durum yok. Siz paranıza bakarsınız. Tabi bildiğim kadarıyla.