Blog yazarak para kazanılır mı?

Kazanabilirsiniz. Ama o alanda iyi olun.

Usta ben bir teknoloji bloğunda içerik üretici olarak çalışıyorum ve aylık kazanıyorum. 300-1500 TL arası değişiyor.

Peki hocam bu fiyatin daha da yukselme imkani var mı?
@XxSlayerxX oyun yaparsanız bende yazı yazabilirim.

Moto Sport diyorsanız olabilir.

Yani moto Sport olur Tunning olur.
@XxSlayerxX oyun yaparsanız bende yazı yazabilirim.

Oyun yapmayi pek dusunmuyorum bir de hocam bir şey soracağım bu iste vergi filan VAE mi?

Hocam vergi sistemi nasıl isliyor peki?
Hocam ben maaşlı olarak çalışmış sayılıyorum. O yüzden vergi kısmı beni ilgilendirmez. Tam emin değilim ama maaşlarda %18 gibi bir vergi vardı. O vergiden ise bana maaş veren sorumlu. Yani maaşla çalışırsanız, sizlik bir durum yok. Siz paranıza bakarsınız.. Tabi bildiğim kadarıyla.

Hocam ben maaşlı olarak çalışmış sayılıyorum. O yüzden vergi kısmı beni ilgilendirmez. Tam emin değilim ama maaşlarda %18 gibi bir vergi vardı. O vergiden ise bana maaş veren sorumlu. Yani maaşla çalışırsanız, sizlik bir durum yok. Siz paranıza bakarsınız.. Tabi bildiğim kadarıyla.
Hocam siz makale yazarlığı yapıyorsunuz galiba bir nevi. Geçen sene, bir dönem benimde yapmışlığım var. Sözel zekam yetersiz olduğu için günde 1500 kelimelik bir makaleyi zar zor yazıyordum.

Hocam ben maaşlı olarak çalışmış sayılıyorum. O yüzden vergi kısmı beni ilgilendirmez. Tam emin değilim ama maaşlarda %18 gibi bir vergi vardı. O vergiden ise bana maaş veren sorumlu. Yani maaşla çalışırsanız, sizlik bir durum yok. Siz paranıza bakarsınız. Tabi bildiğim kadarıyla.

Hocam ben simdi 16 yasindayim bireysel yapmayi dusunuyorum? Vergiyi benden otomatik mi cekiyor yoksa ben mi oduyorum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı