Blogger Blog Açmalı Mıyım?

OlkyNs

Decapat
Makaleler
73
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İçerik üretme konusundaki isteğimi kendi blogumda devam ettirmek istiyorum arkadaşlar. Blogspot bu iş için olur mu? Gerekli temayla falan düzenlesem iş görür mü sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hobi amaçlı başlayabilirsin bence. Ben de öyle başladım yani illa birisi okusun aman n'olur baksınlar diye yazmadım. Bazılarının dikkatini çekmiş okumuşlar mesela. Eğlence olarak başla yani hemen patlama bekleme:) Sonra eğer ilgini çeker, biraz da izlenirsen büyütebilirsin neden olmasın:)

Hobi amaçlı başlayabilirsin bence. Ben de öyle başladım yani illa birisi okusun aman n'olur baksınlar diye yazmadım. Bazılarının dikkatini çekmiş okumuşlar mesela. Eğlence olarak başla yani hemen patlama bekleme:) Sonra eğer ilgini çeker, biraz da izlenirsen büyütebilirsin neden olmasın:)
Patlama zaten beklemiyorum hocam. Hobi olarak bu işi bayadır yapıyorum da bilgilerin ulaşılma açısından Blogger iyi olur mu diye sorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı