Kendi Blog'umu Açmalı mıyım?

OlkyNs

Decapat
Makaleler
73
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar dostlarım. Genellikle bu forumda olmasa da başka forumlarda aktifim ve sürekli teknoloji ile alakalı konular yazıyorum. Birkaç gündür aklımda bu fikir var. Sizce Blog açmalı mıyım?

Hala araştırıyorum ve sizin de fikrinizi sormak istedim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bence de blog devri bitti. Fakat güncel ya da işe yarayan konuları girerek (Örn: xxx.exe hatası nasıl düzeltilir? Dolar düşer mi? RTX590 ne zaman gelir, Türkiye fiyatı ne kadar olur? vs.) Google aramalarda üstlere çıkarak çok tıklanabilirsin.
Merhabalar dostlarım. Genellikle bu forumda olmasa da başka forumlarda aktifim ve sürekli teknoloji ile alakalı konular yazıyorum. Birkaç gündür aklımda bu fikir var. Sizce Blog açmalı mıyım?

Hala araştırıyorum ve sizin de fikrinizi sormak istedim. :)
Eğer kendini insanlara bilgi verecek kadar geliştirdiysen bence bi dene bişey kaybetmessin.

Hocam hiç mi belli bir kitle yok blog'da kendi sitemi de açmak istedim fakat ücretler pahalı geldi. Eğer dediğiniz gibiyse üzülürüm. :(
Blog açarak 20 kişiye ulaşacaksanız, Youtube ile 20.000 kişiye ulaşırsınız. Blog'a adam bir kere girer, iki kere girer ama Youtube'da abone olursa size sürekli takip eder. Youtube'a zaten girecek sizin içeriğinizi takip etmek için ekstra efor sarfetmesine gerek kalmaz.

Bence de blog devri bitti. Fakat güncel ya da işe yarayan konuları girerek (Örn: xxx.exe hatası nasıl düzeltilir? Dolar düşer mi? RTX590 ne zaman gelir, Türkiye fiyatı ne kadar olur? vs.) Google aramalarda üstlere çıkarak çok tıklanabilirsin.

Son düzenleme:
Çözüm
Bence de blog devri bitti. Fakat güncel ya da işe yarayan konuları girerek (Örn. xxx.exe hatası nasıl düzeltilir? Dolar düşer mi? RTX590 ne zaman gelir, Türkiye fiyatı ne kadar olur? vs.) Google aramalarda üstlere çıkarak çok tıklanabilirsin.
Hocam ben de öyle düşündüm birazden Blogger'ı deniyecegim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı