technoHasanHuseyin2
Centipat
Merhabalar arkadaşlar,
Blogger ile blog açtım. SEO için ve profesyonel gözükmesi için kategori URL sini www.guzellikcim çom/Egzersiz yapmak istiyorum. Biliyorsunuz Blogger'da etiket sistemi var ve böyle amatörce gözüken bir URL veriyor kategorime www.guzellikcim.çom/search/label/Egzersiz
Bundan önce postlara aynısı oluyordu /post/post_icerigi tarzında yabancı kaynaklardan araştırıp
koduyla halletmiştim. Kodu paylaşmamın sebebi anlayan arkadaşların bunu kategoriye de uyarlayabilceklerini düşünmem. Yardımlarınızı bekliyorum.
Yardımlarınızı hala bekliyorum...
Blogger ile blog açtım. SEO için ve profesyonel gözükmesi için kategori URL sini www.guzellikcim çom/Egzersiz yapmak istiyorum. Biliyorsunuz Blogger'da etiket sistemi var ve böyle amatörce gözüken bir URL veriyor kategorime www.guzellikcim.çom/search/label/Egzersiz
Bundan önce postlara aynısı oluyordu /post/post_icerigi tarzında yabancı kaynaklardan araştırıp
https://justpaste.it/6m1oekoduyla halletmiştim. Kodu paylaşmamın sebebi anlayan arkadaşların bunu kategoriye de uyarlayabilceklerini düşünmem. Yardımlarınızı bekliyorum.
Yardımlarınızı hala bekliyorum...
Son düzenleme: