e417 Megapat Katılım 24 Mayıs 2016 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522431048 7 Temmuz 2022 #1 Helio Bu bağlantıdaki benim sitem değil ama aynı temayı kullanıyoruz. Bu sitede blog yayınlarının en altında önceki yayınlara bakabilmek için 5 sayfa ve daha eskilere gidebilmek için bir buton bulunuyor. Bunu kendi bloguma nasıl ekleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022
Helio Bu bağlantıdaki benim sitem değil ama aynı temayı kullanıyoruz. Bu sitede blog yayınlarının en altında önceki yayınlara bakabilmek için 5 sayfa ve daha eskilere gidebilmek için bir buton bulunuyor. Bunu kendi bloguma nasıl ekleyebilirim?
KS KS e417 Megapat Katılım 24 Mayıs 2016 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522431048 15 Temmuz 2022 #11 lordleos dedi: Sorun değil, DM den iletişime geç temayı gönder bakayım, kolay bir şeyse para istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam Instagram, Twitter veya bir tane mail adresi söylerseniz iletişime geçeyim. Artı 0 Eksi
lordleos dedi: Sorun değil, DM den iletişime geç temayı gönder bakayım, kolay bir şeyse para istemem. Genişletmek için tıkla... Hocam Instagram, Twitter veya bir tane mail adresi söylerseniz iletişime geçeyim.
lordleos Megapat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 74 Çözümler 1 16 Temmuz 2022 #12 İLETİŞİM (Contact) Bilgi, Tecrübe, Teknoloji, İnternet, Bilgisayar, Bilişim, Eğitim ve Fikirhane Blog www.webkenti.net Artı 0 Eksi
İLETİŞİM (Contact) Bilgi, Tecrübe, Teknoloji, İnternet, Bilgisayar, Bilişim, Eğitim ve Fikirhane Blog www.webkenti.net