Blogger Tasarımını Her Seferinde Baştan Yapıyorum

alicansaglam

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2013
Mesajlar
196
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

Konunun doğru yerde olup olmadığından şüphem var ama en doğru yer burasıdır herhalde.

Resimden de anlaşılacağı üzere blogger altyapısını kullanıyorum blogumda..

Tasarım bölümünde şablonu özelleştiriyorum ardından kaydediyorum. Ayarlar sorunsuz kaydoluyor. Ama 5 dk sonra tekrar özelleştirmek istediğim zaman yaptığım değişiklikler gözükmüyor.

Yani yaptığım tasarım kalıyor ama üzerinde yeni değişiklikler yapamıyorum.

Chrome kullanıyorum aynı şey mozilla ve yandex tarayıcıları için de geçerli oldu maalesef. Mesela yazıyı kalınlaştırmak için tıklıyorum kaydet diyorum. Yazılar değişmiyor. Uzun süredir böyle en ufak bir hatada tüm şablonu baştan yapmak artık zor olmaya başladı. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa desteklerini bekliyorum.

İyi forumlar..
p9kcw.jpg
 
Google böyle yapmış olabilir mi?

Ne demek istediğini anlayamadım. Yani google neden böyle bir şey yapsın ki? Hem daha önceden çok rahat bir şekilde istediğim müdahaleyi yapabiliyordum ama şimdi böyle değil her seferinde şablonu baştan tasarlıyorum. Can sıkıcı bir durum oldu artık. Bilmiyorum benzer bir sorunu yaşayan var mıdır :/
 
Blogger çok az kullandım o yüzden sadece öneride bulunacağım. Sürekli şablon değiştirmek yerine bir tema kullansan daha mantıklı olmaz mı? Ayrıca şablonu şablon panelinden değil de html editör panelinden düzenlemen daha sağlıklı olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı