Blogger'da site haritası nasıl oluşturulur?

KEHRİBAR2

Centipat
Daha fazla  
Blogger'de yani .blogspot.com uzantılı blog adresi veren sitede bir bloğum var. Çok kaliteli yazılar koymama rağmen Google hiç ziyaretçi göndermiyor.

Site haritası yapmam lazımmış.

Blogger için site haritası nasıl yapılır? Yardımcı olur musunuz?

siteurl/sitemap.xml yapıp gönderdim Google Search Consele 28 Mayıs 2024'de başarılı diye Durum kısmında yazı çıktı, keşfedilen sayfa sayısı 46 verisi çıktı.

Başka bloglardan görerek siteurl//atom.xml? y%C3%B6nlendirme = false & start-index = 1 & max-results = 500 yaptım, başarılı diye Durum kısmında yazı çıktı, keşfedilen sayfa sayısı 26 verisi çıktı. Bunu da 06 Haziran 2024 de yaptım.

Şu an için ziyaretçi sayım gene sıfır. Biraz beklemem mi gerekiyor. Yukarıdaki bilgilere göre Google ne kadar süre sonra dizine ekler blog sayfalarımı.

Bir de eklediğim resimde görüleceği gibi başka bloglara bakarak resimdeki gibi site haritası oluşturmaya çalıştım. Durum kısmında bunlar için Getirilemedi yazıyor. Bu "getirilemedi" diye sonu veren site haritası eklemelerini silmek istedim. Silmek için bir buton yok böyle dursun mu?

Blogger'da default olması lazım. siteurl/sitemap.xml yaptığınızda görebiliyor musunuz?
Hocam bu ibare yeterli mi?

Dosya Ekleri

• site haritası.JPG
    site haritası.JPG
    38,6 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı