Bloodborne çağrı çanı sorunu

Umut2098

Hectopat
Katılım
12 Kasım 2018
Mesajlar
28
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba bloodborne oyununda katedral semtine geldim vicar amelia bossunda takıldım, çağrı çanı normalde kullanıyordum şu an 12 sezgi puanımda var ancak çağrı çanı çalınmıyor bu sorun hakkında yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Playstation Plus üyeliğiniz var mı? Çağrı çanı gri mi gözüküyor yoksa çalabiliyorsunuz da kimse gelmiyor mu? Playstation Plus üyeliğiniz olmadan çanları kuıllanamazsınız. Vicar Amelia için Avcı Baltası, Molotof ve Ateş Kağıdı kullanırsanız işiniz kolaylaşır.
 
Playstation Plus üyeliğim var Çağrı Çanı gri gözüküyor , tıkladığım zaman hiçbir şey olmuyor 2 gün önce falan kullandım herhangi bir sıkıntı yoktu
 
PS4 internet bağlantınızı kontrol eder misiniz? Ayrıca, Bloodborne ana menüsünde online mı offline mı gözüküyorsunuz?
 
O zaman normal koşullarda gri olmaması gerekiyor. Bir bakalım, aşağıdaki soruların tamamını cevaplar mısınız?
  • Kana Susamış Canavar ile savaştınız mı?
  • Yerlerde not ve kan görüyor musunuz?
  • Çan her yerde mi gri? Vicar Amelia'ya çıkan merdivenlerde mi deniyorsunuz yoksa başka bir yerde mi?
  • Bir kere yardım isteyip kimse gelmeden oyunu kapattınız mı? Eğer yaptıysanız ayrılık çanını kullandınız mı? Kullanmadıysanız kullanın.
  • Eğer Cathedral Ward'daki geçitleri açtınız mı? Açmadıysanız açın ve ilk chalice dungeon'a giriş yapın, devam etmenize gerek yok sadece giriş yapsanız yeterli.
 
Sorunu çözdüm, şu şekilde Vicar Ameliaya giden yoldan gitmedim soldan gidip ana kapıyı açtım biraz ilerledikten sonra Çağrı Çanı kendiliğinden çalışmaya başladı, şuan için hiçbir sorun yok, yardımınız için teşekkür ederim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı