Evet bir souls hayranı olarak yıllardır Bloodborne aşkı ile yanıp tutuşuyorum. Arkadaşlarımdan ödünç aldım oynadım fakat o karakterin 1-2 gün sonra benden gideceğini bilerek oynamak farklı, tamamen sana ait olduğunu bilerek oynamak farklı şeyler. Bu oyunun bilgisayara falan çıkacağı yok sanırım. God of War ondan sonra çıktı o bile bilgisayara geliyor fakat sevgili Bloodborne gelmiyor. İşin kötü yanı PS5 için bile 60FPS güncellemesi yapmadılar. Tamamen bıraktılar desteği güzelim oyuna.
Sizce 2. el temiz bir PS4 alınır mı? Bence mantıklı bir hareket en azından kenarda durur öyle. En son PS2 almıştım kırdırmadım yıllardır duruyor rafta hatıra olarak.
Temiz 2. el PS4 nereden bulabilirim? Şu an fiyatları ne durumda? Hangi kasasını almak mantıklı? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Sizce 2. el temiz bir PS4 alınır mı? Bence mantıklı bir hareket en azından kenarda durur öyle. En son PS2 almıştım kırdırmadım yıllardır duruyor rafta hatıra olarak.
Temiz 2. el PS4 nereden bulabilirim? Şu an fiyatları ne durumda? Hangi kasasını almak mantıklı? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.