Bloodborne için PS4 alınır mı?

61340

Kilopat
Evet bir souls hayranı olarak yıllardır Bloodborne aşkı ile yanıp tutuşuyorum. Arkadaşlarımdan ödünç aldım oynadım fakat o karakterin 1-2 gün sonra benden gideceğini bilerek oynamak farklı, tamamen sana ait olduğunu bilerek oynamak farklı şeyler. Bu oyunun bilgisayara falan çıkacağı yok sanırım. God of War ondan sonra çıktı o bile bilgisayara geliyor fakat sevgili Bloodborne gelmiyor. İşin kötü yanı PS5 için bile 60FPS güncellemesi yapmadılar. Tamamen bıraktılar desteği güzelim oyuna.

Sizce 2. el temiz bir PS4 alınır mı? Bence mantıklı bir hareket en azından kenarda durur öyle. En son PS2 almıştım kırdırmadım yıllardır duruyor rafta hatıra olarak.

Temiz 2. el PS4 nereden bulabilirim? Şu an fiyatları ne durumda? Hangi kasasını almak mantıklı? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Bence mantıklı. Ben de artık konsolda oynamayı sevdiğim için artık oyunları konsola alıyorum ve disk koleksiyonu yapıyorum. Hatta Dark Souls 3'ü yeni aldım. 1 ve 2 de yolda geliyor.

Slim kasa mantıklı. Fat kasaların ilk sürümlerinde bazı ses ve ısınma problemleri olabiliyor. Zaten özellikle Sony tarafında konsol piyasası çok hızlı olduğu için satacağın zaman aldığın fiyata yakın hemen satarsın.

PS4 oyunları PS5 üzerinde de oynanabildiği için PS4 oyunlarının da PS3 oyunları kadar hızlı ucuzlayacağını sanmıyorum hem.

İkinci el PS4 alırken kontrol etmen gereken kriterler genellikle şunlar olmalı:

- Kasanın arkasında bulunan bir garanti bandı var. Bu çıkarılmış ise tamir görmüş cihaz demektir. Onlardan direkt uzak dur.

- Disk girişine bir tane oyun takmayı dene. Oyunu kendi kendine içerisine çekiyor ve sorunsuz geri çıkarıyor ise disk mekaniğinde sorun yoktur. Ayrıca almadan yüklü olmayan bir oyunu takıp lensin çalışıp çalışmadığını da dene.

-HDMI kablosunu taktıktan sonra girişi asla zorlamadan hafifçe kabloyu oynat. Oynattığında görüntü gidip geliyor ise hdmi girişinin ömrü bitmeye yaklaşmıştır. O cihazı da alma.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı