Bloodhunt RX 560 ile düşük FPS

Hocam bende CS:GO'da bu problemi yaşıyordum OC yapın daha sonra normal ayarlara döndürün düzelecektir.

Hocam o büyük ihtimal oyun ile alakalı ya da ekran kartınızın gücü artık yetmiyor oyuna.

Hocam dediğim gibi o da düşük alıyorsa optimizasyon sorunu ya da gerçekten gücü yetmiyordur driverden açın GPU saatini oynarken kaç MHz de yüzde kaç kullanılıyor sıcaklıklarına hepsine bakın oynarken Full güçte çalışıyorsa dediğim gibi yetmiyor demektir.

UHD 630 ile oynadım 30 40 FPS ile de RX 560 mı kaldırmıyıcak 60 FPS garip minimum RX 580 istiyor ben 30 40 FPS aldım? UHD 630 ile.
Hocam dediğim gibi o da düşük alıyorsa optimizasyon sorunu ya da gerçekten gücü yetmiyordur driverden açın GPU saatini oynarken kaç MHz de yüzde kaç kullanılıyor sıcaklıklarına hepsine bakın oynarken Full güçte çalışıyorsa dediğim gibi yetmiyor demektir.

Tamam sorunum AMD FSR 1.0 kapalıymış ve gelişmiş ayarlarım yüksekteymiş Low'a çekip AMD FSR 1.0 açtım ve yüksek FPS aldım sorunum gelişmiş ayarlardaymış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı