Bloodseeker vs Slardar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

First blood... :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim Bloodseeker kaçmaz kovalar. Karşıdaki de kaçsam mı dursam mı derken ölür gider :) Video güzel ama :)

Bloodseeker=Kalabalıkta artistlik yapanın, tenhada affı olmaz.

Bloodseeker = Kalabalıkta artistlik yapanın, tenhada affı olmaz.

Hayır o dediğin söz sadece yurneroya ait. ;)

- - - Güncellendi - - -

Benim bildiğim Bloodseeker kaçmaz kovalar. Karşıdaki de kaçsam mı dursam mı derken ölür gider :) Video güzel ama :)

Blood un karşısında kendinden güçlü biri varsa kaçmak çok etkili özellikle karşındakinin noob olduğunu anlarsan. :)

Kendi yaşadığım olayı anlatayım. Alt lanede axe ye ulti attım teke tekte şansım yok canım azalır azalmaz ultisiyle tek atar ama adam beni kovalamaktan can kalmadı h ye bastı daldım yine kovalamaya başladı. :) Blood ile kaçmak çok işe yarar ama doğru zamanı kullanmak gerek. :)

- - - Güncellendi - - -

Earthshaker ise tenhada artistlik yapanın kalabalıkta affı olmaz Hero'su. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sürekli RİKİ oynarım bilirsiniz. Blood bana ultiyi attı. Onun da canı çok az, benim de. Bir kere vursam 2 kere ölecek Blood.
Neyse benim Blink becerisinin süresi dolmak üzere. Blood'a bir atladım, atlamaz olaydım. O anda yerde buldum kendimi :D Aklımda kalmış, güzel anı.

Ben sürekli RİKİ oynarım bilirsiniz. Blood bana ultiyi attı. Onun da canı çok az, benim de. Bir kere vursam 2 kere ölecek Blood.
Neyse benim Blink becerisinin süresi dolmak üzere. Blood'a bir atladım, atlamaz olaydım. O anda yerde buldum kendimi :D Aklımda kalmış, güzel anı.
Force staff ile çok iyi oluyor. Ultiyi atınca adam duruyor. Sonra kendine Bloodrage ver. Force staff ile ittir öldür. Feedlendik ten sonra Teamfight lara girse bile tutamaz kimse.

Bu dediklerinizin hepsi noob gamelerde oluyor maalesef, karşı takımda blood varsa ve ölmek istemiyorsanız üzerinizde muhakkak portal bulundurun(135 gold) ulti attığı an eğer olduğunuz yerde sizi öldüremeyekse(örnek herolar=necro, lion,shaman vs)portal kullanmayın fakat eğer olduğunuz yerde dahi sizi kesebilcekse hemen baseye portal atın. Bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı