Bloody 7 programı kuruyorsunuz ve Core 3, 1000 tıklama ile ücretsiz geliyor ama 1001 tıklama sonrası sizden ücret talep ediyor. 9$'dı galiba. Kendim kullanıyorum.
Bloody 7 programı kuruyorsunuz ve Core 3, 1000 tıklama ile ücretsiz geliyor ama 1001 tıklama sonrası sizden ücret talep ediyor. 9$'dı galiba. Kendim kullanıyorum.
Bloody'nin her mousesinde Core3 kullanabiliyormuyuz benimki A90 Modeli? 2.ci sorum ise ödeme seçeneklerine core3 PayPal Ve ismini bilmediğim diğer seçenekler var bendede ininal var nasıl ödeme yapıcam?
Bloody'nin her mousesinde Core3 kullanabiliyor muyuz benimki A90 modeli? 2.ci sorum ise ödeme seçeneklerine Core3 paypal ve ismini bilmediğim diğer seçenekler var bende de İninal var nasıl ödeme yapacağım?
Bloody'nin her mousesinde Core3 kullanabiliyormuyuz benimki A90 Modeli? 2.ci sorum ise ödeme seçeneklerine core3 PayPal Ve ismini bilmediğim diğer seçenekler var bendede ininal var nasıl ödeme yapıcam?
Havale ile yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Satın almadan önce Türkiye temsilcileri ile mail ile ulaşın. Modelim A90. Core3 aktif ettikten sonra pek kullanmadım doğrusu.