Bloody A90 modelinde Core 3 var mı?

Fearoot88

Kilopat
Bloody A90 modelinde Core 3 var mı arkadaşlar? Pek bilgim yok.

Bloody 7 programı kuruyorsunuz ve Core 3, 1000 tıklama ile ücretsiz geliyor ama 1001 tıklama sonrası sizden ücret talep ediyor. 9$'dı galiba. Kendim kullanıyorum.
Bloody'nin her mousesinde Core3 kullanabiliyormuyuz benimki A90 Modeli? 2.ci sorum ise ödeme seçeneklerine core3 PayPal Ve ismini bilmediğim diğer seçenekler var bendede ininal var nasıl ödeme yapıcam?

Bloody'nin her mousesinde Core3 kullanabiliyor muyuz benimki A90 modeli? 2.ci sorum ise ödeme seçeneklerine Core3 paypal ve ismini bilmediğim diğer seçenekler var bende de İninal var nasıl ödeme yapacağım?

Core 3 nedir bilmiyorum da meraktan soruyorum.

Bloody'nin her mousesinde Core3 kullanabiliyormuyuz benimki A90 Modeli? 2.ci sorum ise ödeme seçeneklerine core3 PayPal Ve ismini bilmediğim diğer seçenekler var bendede ininal var nasıl ödeme yapıcam?
A90 modelini ben de kullanıyorum ama 1000 tıklama bir kerelik bi' olay. Ödeme seçenekleri hakkında tam bilgim bulunmamakta.

@mr_hidir A4Tech markasının Bloody yazılımı altında çıkardığı ve mouse'lerinin kullandığı bir tür makro.

Hocam 1000 Tıklamayı sormuyorum Core3 Seçeneği var yani demi aktif olsada olmasada o özelliği var yani o mouse modelinde ? A90 modelinde

Havale ile yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Satın almadan önce Türkiye temsilcileri ile mail ile ulaşın. Modelim A90. Core3 aktif ettikten sonra pek kullanmadım doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…