enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 21 Ağustos 2019 #1 Black Squad oynuyorum başlat deyince başlıyor ancak 10 saniye sonra oyun kapanıyor. Mouse yeni alındı eski faremde bu sorun yoktu, çözümü nedir acaba?
Black Squad oynuyorum başlat deyince başlıyor ancak 10 saniye sonra oyun kapanıyor. Mouse yeni alındı eski faremde bu sorun yoktu, çözümü nedir acaba?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ağustos 2019 #2 Fare ile ne alakasi var? Demek ki oyunla alakali bir sorun var. Oyun dosyalarini dogrulamayi denediniz mi Steam'den?
Fare ile ne alakasi var? Demek ki oyunla alakali bir sorun var. Oyun dosyalarini dogrulamayi denediniz mi Steam'den?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 21 Ağustos 2019 #3 efedesu dedi: Fare ile ne alakasi var? Demek ki oyunla alakali bir sorun var. Oyun dosyalarini dogrulamayi denediniz mi Steam'den? Genişletmek için tıkla... Evet, silip tekrar yükledim sorun devam etti. Son düzenleme: 1 Ağustos 2020
efedesu dedi: Fare ile ne alakasi var? Demek ki oyunla alakali bir sorun var. Oyun dosyalarini dogrulamayi denediniz mi Steam'den? Genişletmek için tıkla... Evet, silip tekrar yükledim sorun devam etti.
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #4 nE!? Arkadaşım mouse ile oyunun ne alakası var? Senin sisteminden kaynaklanan bir sorundur bu.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 21 Ağustos 2019 #5 furkan3318 dedi: nE!? Arkadaşım mouse ile oyunun ne alakası var? Senin sisteminden kaynaklanan bir sorundur bu. Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşlerim mouseyi başka bilgisayarda deneyince de aynı oluyor ve eski mousemi geri takınca sorun ortadan kalkıyor. Son düzenleme: 1 Ağustos 2020
furkan3318 dedi: nE!? Arkadaşım mouse ile oyunun ne alakası var? Senin sisteminden kaynaklanan bir sorundur bu. Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşlerim mouseyi başka bilgisayarda deneyince de aynı oluyor ve eski mousemi geri takınca sorun ortadan kalkıyor.
Remaster Hectopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müehendisi 24 Ağustos 2019 #6 Fare tek atmasının yanında oyundan da atıyor anladığım kadarıyla
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 24 Ağustos 2019 #7 Remaster dedi: Fare tek atmasının yanında oyundan da atıyor anladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla... Komik.
Remaster dedi: Fare tek atmasının yanında oyundan da atıyor anladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla... Komik.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.669 Çözümler 5 24 Ağustos 2019 #8 enes.wtp dedi: Black Squad oynuyorum başlat deyince başlıyor ancak 10 saniye sonra oyun kapanıyor. Mouse yeni alındı eski faremde bu sorun yoktu, çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Farenin yazılımı varsa sil. Makrodan almıyor olabilir.
enes.wtp dedi: Black Squad oynuyorum başlat deyince başlıyor ancak 10 saniye sonra oyun kapanıyor. Mouse yeni alındı eski faremde bu sorun yoktu, çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Farenin yazılımı varsa sil. Makrodan almıyor olabilir.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 24 Ağustos 2019 #9 saY dedi: Farenin yazılımı varsa sil. Makrodan almıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Aynısını düşünüp sildim ancak ne fayda. Evimden 300 m ilerideki internet Cafe'de takır takır oynanıyor. Bende oradan görüp almıştım. Son düzenleme: 1 Ağustos 2020
saY dedi: Farenin yazılımı varsa sil. Makrodan almıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Aynısını düşünüp sildim ancak ne fayda. Evimden 300 m ilerideki internet Cafe'de takır takır oynanıyor. Bende oradan görüp almıştım.
rhythmmm Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 57 24 Ağustos 2019 #10 enes.wtp dedi: Komik. Genişletmek için tıkla... ahhahahaahahhaa