Bloody B318 klavye ışıkları sadece yanıp sönüyor

erkek adam

Hectopat
Öncelikle selam herkese.

İlk başlarda sorunsuz çalışan klavyemin ışıkları sadece yanıp sönmeye başladı, 3 adet renk modu vardı fakat geçiş yapamıyordum. Tek renk yanıyordu. Bozulduğu kanaatine varıp garantiye gönderdim, sorunumu açıkça yazdım. Fakat ne değişim yaptılar ne de tamir oldu. Sağlam damgası basıp bana geri yolladılar. Bende sizlere danışayım dedim acaba bunun çözümü nedir? Yazılımını defalarca kaldırıp tekrar kurdum, USB girişini değiştirdim, başka bilgisayarda denedim. Fakat bir çözüme ulaşamadım...

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Bende de olmuştu aynı şekilde benim de saglam damgasını vurup göndermişlerdi bende sorunu kesip değiştirmekte buldum ve klavyenin ucunu kesip başka bir USB bagladım sorunum düzeldi şu anda gök kuşagı modunu kullanıyorum.
IMG_20210219_214752.jpg

Bende de olmuştu aynı şekilde benim de saglam damgasını vurup göndermişlerdi bende sorunu kesip değiştirmekte buldum ve klavyenin ucunu kesip başka bir USB bagladım sorunum düzeldi şu anda gök kuşagı modunu kullanıyorum.Eki Görüntüle 887365

Cevap yazdığınız için teşekkürler. Klavyenin ucunu tam olarak nasıl kestiniz anlayamadım. Olmazsa bende uygulayayım.

Cevap yazdığınız için teşekkürler. Klavyenin ucunu tam olarak nasıl kestiniz anlayamadım. Olmazsa bende uygulayayım.

Kesmeden önce elimdeki eski USB kablosunun içindeki renklere baktım, sonra arızalı klavyemi USB ucundan 15 cm gerisinde aynımı diye soyarak baktım, gördüm ki renkleri aynı göz kararı neolur ne olmaz diye biraz uzun bırakarak kesip aynı şekilde bagladım çalıştı sorun USB uclarındaki ayakların anakarta tam oturmadıığıından kaynaklandığını tespit ettim.

Rica ederim ne demek.

Dosya Ekleri

• IMG_20210219_233610.jpg
    IMG_20210219_233610.jpg
    304,9 KB · Görüntüleme: 71
Yanıtım biraz geç oldu ama bu sorun benim de dün başıma geldi yabancı forumlardan araştırmam ile sorunu çözebildim şu şekilde yapmanız gerekmekte.

Öncelikle FN+Ins tuşlarına yaklaşık 20 saniye basılı tutunuz ardından basılı tutmaya devam ederken klavyenin USB'sini bilgisayardan çekiniz tekrardan taktığınızda klavye de hiçbir ışık yanmayacak ve klavye çalışmayacaktır bunun bilincinde olarak hareket ediniz ve önceden klavyenin yazılımını indiriniz, ardından Bloody'nin orijinal klavye programına girdiğinizde otomatik olarak klavye sürücüleri tekrardan indirilecek ve sorunsuz çalışacaktır.

Yanıtım biraz geç oldu ama bu sorun benim de dün başıma geldi yabancı forumlardan araştırmam ile sorunu çözebildim şu şekilde yapmanız gerekmekte.

Öncelikle FN+Ins tuşlarına yaklaşık 20 saniye basılı tutunuz ardından basılı tutmaya devam ederken klavyenin USB'sini bilgisayardan çekiniz tekrardan taktığınızda klavye de hiçbir ışık yanmayacak ve klavye çalışmayacaktır bunun bilincinde olarak hareket ediniz ve önceden klavyenin yazılımını indiriniz, ardından Bloody'nin orijinal klavye programına girdiğinizde otomatik olarak klavye sürücüleri tekrardan indirilecek ve sorunsuz çalışacaktır.
Allah razı olsun kardeşim aylardır ben de yapmak istiyordum en son net kafeye yaptırmayı düşünüyordum. dediğini yaptım oldu ALLAHTAN BİN KERE RAZI OLSUN KARDEŞİM SANA

Öncelikle FN+ıns tuşlarına yaklaşık 20 saniye basılı tutunuz ardından basılı tutmaya devam ederken klavyenin USB'sini bilgisayardan çekiniz tekrardan taktığınızda klavye de hiçbir ışık yanmayacak ve klavye çalışmayacaktır bunun bilincinde olarak hareket ediniz ve önceden klavyenin yazılımını indiriniz, ardından Bloody'nin orijinal klavye programına girdiğinizde otomatik olarak klavye sürücüleri tekrardan indirilecek ve sorunsuz çalışacaktır.

Çok teşekkür ederim bunu bulmak için az uğraşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı