Bloody case güvenilir mi?

@Inarius bakar mısınız?

Hocam güvenilir site verdiği skinleri çekebiliyorsun. Ama siteye dep atılmaz, Free kasalardan 3$+ kesin düşmesi bile sitenin kasaların oranıyla oynadığını gösteriyor. Ben oynamanızı tavsiye etmem.

Hocam bilgili ve bu işlere yatkın birisi gibisiniz.

1684780523239.png

Bu siteye girdim ve şu saçmalığa bakın.

1684780551360.png

Bu site oranlar ile oynuyor olabilir mi? Kasa açtığımda da %10 ihtimallik 0.01 kuruşlar çok fazla geliyor. Önerebileceğiniz düzgün, günlük ödül veren site var mı dır?

Arkadaşlar bloodycase diye bir site var Free 5 kasa veriyor açtım ve içinden 5 dolara yakın bir item geldi. Daha önce oynayan para atan birileri var mı?

Site güvenli fakat ihtimaller oynanıyor gibi.

@Inarius bakar mısınız?

Hocam bilgili ve bu işlere yatkın birisi gibisiniz.

Eki Görüntüle 1789291

Bu siteye girdim ve şu saçmalığa bakın.

Eki Görüntüle 1789292

Bu site oranlar ile oynuyor olabilir mi? Kasa açtığımda da %10 ihtimallik 0.01 kuruşlar çok fazla geliyor. Önerebileceğiniz düzgün, günlük ödül veren site var mı dır?

Site güvenli fakat ihtimaller oynanıyor gibi.

Hocam csgocasesda upgrade önermem. Coğu sitede upgrade de sağa veya sola yatirmayi seçebiliyorsun ama csgocasesde seçilmiyordu(belki şu an seçilebiliyordur saldım bu aralar)
Sana önereceğim 3site var kasa temelli değiller kasa var ama rulet falanda var.
-Rustclash(Rust skini veya kripto çekersin, CS, -Rust skini yatırabilirsin)
-Clash.gg(bu da CS:GO skini çekmeli olanı sitelerin sahibi aynı zaten)
-Banditcamp(Rust skini veya kripto çekersin, Rust, CS:GO, DotA, TF2, kripto yatirabilirsin)
Bu 3sitede hep günlük kasaları iyi hem faucet var(her 15dakikada bir 3 cent 5 cent gibi)
Ayrıca rain var sitede oynayıp level kasacaksın level ile rainlere katilabilirsin rainde para havuzu gibi düşün giren kişilere o parayı dağıtıyorlar.
Benim şu an aktif olarak oynadigim siteler bunlar, onun dışinda arada bir csgonet veya insanede oynuyorum. %100 kod bulursam.

Biraz geç cvp verdim sorry;(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı