Bloody G501 Alınır mı?

Çin malı malzemeler kullanan ve kalitesiz ürünleri RGB adı altında bilgisiz kullanıcılara satan bir firmadır, bulaşmayınız efenim.
Saçmalama, daha önce hiç Bloody ürünlerini kullandın mı?
Ben kullandım hem de Bloody v7ma faresini 2 yıldır sapasağlam verdiğin fiyata göre gayet kaliteli.
DPI ayarı kolayca yapılabılıyor yazılımı gayet yeterli hatta CSGO da AK 47 sekmeme makrosunu 2 dakikada ayarlayabiliyorsun ki bu en güzel yanlarından biri makro konusunda zengin malzeme kalitesi gayet hoş ve o zaman uygun fiyata almıştım... Lütfen kullanmadığınız markaların ürünleri boş yere ağırca eleştirmeyin.
Bloody bulabileceğiniz en dandik markalardandır, bulaşmayın.
Zaten bir insan Çin malı deyip geçiyorsa bu onun bu konu hakkında bilgisizliğini gösterir senin kullandığın neredeyse her şey Çinde üretiliyor telefonun ekran kartın RAM'ın her şey ama her şey ee sen bu ürüne sahte çakma da diyemezsin çünkü orijinal marka adı altında çalıntı olmayan tasarımlarda üretiliyor diyebileceğin tek kelime kalitesiz olabilir ki sende bunu düşünmemişsin herhalde :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmalama daha önce hiç Bloody ürünlerini kullandınmı ?
Ben kullandım hemde Bloody v7ma faresini 2 yıldır sapasağlam verdiğin fiyata göre gayet kaliteli.
DPİ ayarı kolayca yapılabılıyor yazılımı gayet yeterli hatta CSGO da AK 47 sekmeme makrosunu 2 dakikada ayarlayabiliyorsun ki bu en güzel yanlarından biri makro konusunda zengin malzeme kalitesi gayet hoş ve o zaman uygun fiyata almıştım... Lütfen kullanmadığınız markaların ürünleri boş yere ağırca eleştirmeyin

Zaten bir insan Çin malı diyip geçiyorsa bu onun bu konu hakkında bilgisizliğini gösterir senin kullandığın neredeyse her şey Çinde üretiliyor telefonun ekran kartın ram'ın herşey ama herşey ee sen bu ürüne sahte çakma da diyemezsin çünkü orjinal marka adı altında çalıntı olmayan tasarımlarda üretiliyor diyebileceğin tek kelime kalitesiz olabilir ki sende bunu düşünmemişsin herhalde :D

Dostum önce yazmayı öğren. Sonra benim test edip etmediğimi, sonra kullandığın klavyenin switchlerini öğren.

Kullandığın klavyeyi almamasını tavsiye ettiğim halde alan bir arkadaşımda inceledim, malzeme kalitesi bariz şekilde kötüydü. Zaten klavye 7-8 ay içinde çift basmaya başladı, sonra da bozuldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı