Bloody G501 Alınır mı?

Çin malı malzemeler kullanan ve kalitesiz ürünleri RGB adı altında bilgisiz kullanıcılara satan bir firmadır, bulaşmayınız efenim.
Kalitesiz ürünleri yoktur verilebilecek en iyi f/p ürünlerine sahiptir. RGB adı altında ise çok az ürünleri bulunmaktadır yanlış bilgilendirme yapmayın.

Bloody alınmaz diyenler acaba ne kullanıyor. Neyse. Bu kulaklık 40mm sürücüye sahipmiş ve 100db. Yüksek ses istersen 40mm yetmeyebilir. 50mm sürücülü kulaklıklar tam idealdir ama tercih meslesi.

Selam. Bloody G501 şu an bende var ama vadesi doldu artık. Şu an Hyper X Cloud 2'ye geçtim. Millete bakma Bloody G501 marka kulaklığı 4 sene kullandım bir kere sorun çıakrmadı. En ufak sıkıntı yaşatmadı. CS:GO oynuyorum driverındaki ayarları iyi yaparsan ses kasma gibi olaylarda gerçekten çoğu kulaklıktan iyi. Şiddetle tavsıye ediyorum. CS:GO'da rankım global 4.500 saatim var. Kulaklık işi çok stresli ve zahmetli bir iş ve şans işi. Arctis 3 aldım yemin ederim ses kasılmıyor çöp hemen iade ettim. Yani buyuk paralarda verseniz bazen kötü kulaklık da alabilirsiniz. Eğer butcenız kısıtlıysa Bloody G501 marka kulaklıgı tavsıye ederım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı