Bloody mouse oyuna girdikten 1 dk sonra macro çalışmıyor

Ethernal

Centipat
Bloody yazılımını açıyorum, güncel driverini indirdim. Mouseu takıyorum, servere giriyorum, güzel. Hata vermiyor, girdikten 10 saniye sonra macro tuşlarına basıyorum, olmuyor, macro çalışmıyor. Ne yapacağım? Sadece servere girince degil Rust'u açınca boyle oluyor, bir de mouseun USB'sini çıkarıp başka bir sokete taksam makro çalışıyor, yine 1 dk sonra çalışmıyor. Bunun için ne yapmam gerek?
BU OLAY RUST ÜZERİNDE GERÇEKLEŞİYOR.

Son düzenleme:
Oyuna girmenden önce makrolarınızı mousenin belleğine kayıt edin ve macro programını kapatın sonra oyuna girmeyi deneyin.
yaptık kanka olmuyo. pc yi açtım masa üstünde falan makro basabiliyorum sıkıntı yok ama rustu açınca makro tuşları işlevini yitiriyo tuşlara bassamda makro değilde normal makrosuz bir şekilde çalışıyor bunun çözümününü bilen varsa yazsın lütfen

Yaptık kanka olmuyor. PC'yi açtım masaüstünde falan makro basabiliyorum sıkıntı yok ama Rust'u açınca makro tuşları işlevini yitiriyor tuşlara bassamda makro değil de normal makrosuz bir şekilde çalışıyor bunun çözümününü bilen varsa yazsın lütfen.

Amele gibi sen çözeceksin, sizin gibilerde Rust oynanmıyor :).
Amele seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı