Bloody MR710 alınır mı?

Bütçe
1500

ItzDantee

Hectopat
Daha fazla  
Bloody MR710 kulaklığını uzun zamandır görüp inceliyorum ve hoşuma da gidiyor açıkçası. Wireless kulaklık olmasına rağmen fiyatı makul, sizin yorumlarınızı da bilmek istiyorum, bu fiyat bandında daha iyileri var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloody MR710 kulaklığını uzun zamandır görüp inceliyorum ve hoşuma da gidiyor açıkçası. Wireless kulaklık olmasına rağmen fiyatı makul, sizin yorumlarınızı da bilmek istiyorum, bu fiyat bandında daha iyileri var mıdır?
Oyun için Bluetooth alınmaz.

Oyun için Bluetooth alınmaz.
Merhaba yakın zamanda bu kulaklığı almayı düşünüyorum direk araştırmadan yazmışsın sanırım 😁
Kulaklık hem wireless hem bluetooth destekliyor ve fiyatına göre çok iddialı.
Zaten genel olarak oyun oynayan birisi değilim ve aktif olarak 2.1 kanallı bir kulaklık kullanıyorum bundan iyi olacaksa kabulüm zaten.

Merhaba yakın zamanda bu kulaklığı almayı düşünüyorum direk araştırmadan yazmışsın sanırım 😁
Kulaklık hem wireless hem bluetooth destekliyor ve fiyatına göre çok iddialı.
Zaten genel olarak oyun oynayan birisi değilim ve aktif olarak 2.1 kanallı bir kulaklık kullanıyorum bundan iyi olacaksa kabulüm zaten.
Bluetooth dediğin şey zaten Wireless. 2.4 GHz destekleseydi öyle girerlerdi. Bluetooth diye değil. 335 gram kulaklık ve 16 ohm. Anlamışsındır neden kötü olduğunu. Opus X falan al en azından oyun oynamıyorsan.

16 ohm kötü bir değer mi oluyor?
Bluetooth dediğin şey zaten Wireless. 2.4 GHz destekleseydi öyle girerlerdi. Bluetooth diye değil. 335 gram kulaklık ve 16 ohm. Anlamışsındır neden kötü olduğunu. Opus X falan al en azından oyun oynamıyorsa,

Bluetooth dediğin şey zaten Wireless. 2.4 GHz destekleseydi öyle girerlerdi. Bluetooth diye değil. 335 gram kulaklık ve 16 ohm. Anlamışsındır neden kötü olduğunu. Opus X falan al en azından oyun oynamıyorsan.

Opus X hakkında yorum yapmam gerekirse kulaklık yüksek bir balkondan düşüp ufak bir çizik ile atlatacak kadar kaliteli bir malzemeye sahip. Deathadder V3 Pro'ya çok benziyor malzeme olarak. Ses kalitesi olarak oldukça başarılı bir ürün. Şu ana kadar yaşadığım tek problem 2 cihaza da aynı anda bağlanamaması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı