Bloody T60 drag Click atmıyor

Fyoncle

Hectopat
Daha fazla  
Bloody T60 drag Click yapar dediler ama benimki yapmıyor ne yaparsam yapayım olmuyor bant bile yapıştırdım.

Birisi demiş farklı bir konuda eğer isminde lk varsa yapmaz falan filan diye de lk olmayan versiyonu var mı ki?

Buradan aldım nasıl yapacağımı anlatacak veya açıklayacak var mı? https://www.hepsiburada.com/bloody-t60-lk-optik-multi-core-metal-ayak-4000cpi-oyuncu-mouse-pm-bd804892

Tam olarak drag click değil de jitter click için bu fare. LK olmayan versiyonu yok. Drag click yapılabilir ama. Ben teknik bilgisini vereyim.

@JakerT4 hocam size nasıl yapılacağını anlatabilir.

Tam olarak drag Click değil de jitter Click için bu fare. Lk olmayan versiyonu yok. Drag Click yapılabilir ama. Ben teknik bilgisini vereyim.

@JakerT4 hocam size nasıl yapılacağını anlatabilir.

Drag Click için üretildiği söylendi bana. Mümkün olamaz kaç tane arkadaşım yaptığını ve benim beceremediğimi söylüyorlar.

T60 kullandığım en kötü farelerden biri olabilir A101'e gelmişti 100 TL'ye almıştım, 2 yıl kullandım cortladı sonra boyası cikiyor ve yandaki tuşları iceri gömülüyor.

Madem öyle mümkünse fareyi onlara denetin veya onların mouseunu siz deneyin.

Discord'dan arkadaşım.

T60 kullandığım en kötü farelerden biri olabilir A101'e gelmişti 100 TL'ye almıştım, 2 yıl kullandım cortladı sonra boyası cikiyor ve yandaki tuşları iceri gömülüyor.

Niye herkes bu fareyi gömüyor anlamadım gitti herkes güzel derdi normalde A90'a paramız yetmiyor diye bir de bunlarımı çekeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı