Hocam aynı sorun bende de var yardım eder misiniz yapamadım bir türlü
Hocam aynı sorun bende de var yardım eder misiniz yapamadım bir türlü
Hocam konuyu hortlatıyorum ama KO oynuyorum bende aynı sorun bende de var 2 tane makroyu aynı anda calıstıramıyorum siz cözüm bulabildiniz mi?
Aynı yazılımı kullanmıyorlar mı hocam sizde demi böyle olduBu sorunu v9ma alarak çözebilirsiniz.
V7 eski bir model. Bunu yeni modellerde yapabilirsiniz v9 şart değil.Aynı yazılımı kullanmıyorlar mı hocam sizde demi böyle oldu
Bunu hiç duymamıştım. Teşekkür ederim.V7 eski bir model. Bunu yeni modellerde yapabilirsiniz v9 şart değil.
Dostum bloody klavye'de bu sorunu nasıl çözdün acaba? Bir de hangi klavyeyi aldın?Hortlatmış olacağım ama ben de V7MA kullanıcısıyım ve çareyi Bloody klavye almakta buldum...
Bu şekilde 2 ayrı Macro'yu kontrol edebiliyorum. Bir de şey soracağım. Benim Mouse'u alalı yaklaşık 3 yıl oluyor ve 1, N, 3 Macro değişim tuşları artık sert basmaya başladı. Sizlerde de bu problem mevcut mudur?
Düzenleme;
Arkadaşlar içini açıp tuşların lehiminden söküp içlerine WD40 sıkıp tekrar yapıştırdım sorun düzeldi. Sizin lehimleri sökmenize gerek yok USB'yi çıkarıp sıkabilirsiniz. Yaşayanlara çözüm önerisi olur en azından.
W70 Max W90'da da durum aynı. 2 tuşa ayrı ayrı makro atarsan diğerine geçişte bir önceki makroyu devre dışı bırakıyor. Aynı yazılımı kullanıyorlar. Ayrıyeten Bloody klavye olursa klavyeye de makro atayıp ikisi eş zamanlı çalışıyor.
Çok teşekkür ederim. Bir bloody klavye almak gerekecek sanırım. Bloody'nin yazılımından çok memnunum. Ama klavyede tuş sesinin çok olmamasını istiyorum. Hangisini alsam acaba, bir tavsiyeniz olur mu?W70 Max W90'da da durum aynı. 2 tuşa ayrı ayrı makro atarsan diğerine geçişte bir önceki makroyu devre dışı bırakıyor. Aynı yazılımı kullanıyorlar. Ayriyeten bloody klavye olursa klavyeye de makro atayıp ikisi eş zamanlı çalışıyor.
Ek olarak Bloody'nin tüm klavyelerinde key dominator (makro yazılımı) çalışıyor.
g300s almıştım, o konuda gerçekten iyi. Ancak bir tane daha ihtiyaç hasıl oldu. Onu da alırken logitech gibi alayım istedim, ancak logitech'in malzeme kalitesi gerçekten kötü. En azıından g300s öyle. O yüzden 502 serilerine bakıyordum. Onlarda da baya şikayet görünce yine hedef değiştirdimEş zamanlı makrolarda en rahatı Logitech. Tüm tuşlara makro atayıp hepsini aynı anda kullanabiliyorsunuz. Ama Logitech'in yazılımında anti-recoil makrosu yok
Klavye için sisteminizde Argb bileşenler varsa kesinlikle razer öneririm. Razer'ın Argb yazılımı sisteminizle senkronize çalışıp klavyedeki efektleri sisteminizde kullanabiliyorsunuz. Yazılımı karışık olsa da makro atama vs. Eş zamanlı yapılabiliyor. Argb yok derseniz herhangi makro yazılımı olan klavyeyi kullanabilirsiniz.Çok teşekkür ederim. Bir bloody klavye almak gerekecek sanırım. Bloody'nin yazılımından çok memnunum. Ama klavyede tuş sesinin çok olmamasını istiyorum. Hangisini alsam acaba, bir tavsiyeniz olur mu?
Razer mouse tercih etmezdim. Fps oyunlarında recoil makro yok. Benim için mouse kesinlikle bloody olmalı.g300s almıştım, o konuda gerçekten iyi. Ancak bir tane daha ihtiyaç hasıl oldu. Onu da alırken logitech gibi alayım istedim, ancak logitech'in malzeme kalitesi gerçekten kötü. En azıından g300s öyle. O yüzden 502 serilerine bakıyordum. Onlarda da baya şikayet görünce yine hedef değiştirdimRazer Basilisk v3 bakıyorum, onda da eş zamanlı tıklama sorunsalı varmı acaba, kullanıcılar da birşey yazmamış.
Klavye için sisteminizde Argb bileşenler varsa kesinlikle razer öneririm. Razer'ın Argb yazılımı sisteminizle senkronize çalışıp klavyedeki efektleri sisteminizde kullanabiliyorsunuz. Yazılımı karışık olsa da makro atama vs. Eş zamanlı yapılabiliyor. Argb yok derseniz herhangi makro yazılımı olan klavyeyi kullanabilirsiniz.