Bloody v7ma vs v9ma

Bütçe
200
İkisi de alınmaz.

İkisi de alınmaz.

Bu 2 Bloody modelin benim attıklarıma göre ne artısı var ki acaba? Yazılım desteği olarak Core 3 aktif olduğu için bu 2 modeli tercih etmiştim.

Sensör olarak daha iyi. Sensörü pek iyi değil attıklarınızın. Oyunlarda hızlı döndürürken takılma yapacaktır.

Size beya renkli bir G203 önersem karşı koyabilir misiniz ki?

Programından ötürü Bloody model tercih etmiştim, G102 ve G203 modelleri de güzel gözüküyor.
Sensör olarak daha iyi. Sensörü pek iyi değil attıklarınızın. Oyunlarda hızlı döndürürken takılma yapacaktır.

Sensör açısından iyi olan ve Core3 aktif olan bir model önerebilir misiniz acaba? Benim pek fare konusunda tecrübem yok.

Hocam kablosuz isterseniz bunu öneririm;
Sensörü iyi ve Core 3 kullanıyor.

Kablosuz farelerin kablolulara göre daha yavaş tepkime falan gibi veya daha farklı dezavantajları olmaz değil mi? Eğer yok ise bunu alabilirim daha kaliteli gözüküyor.

Arkadaşlar merhaba, bu 2 modelin arasında kaldım, hangisi daha iyidir acaba?

Şu an Türkiye'deki en güncel Bloody faresi W60 Max modelidir ve bütün Core'lar açık geliyor.

Şu an Türkiye'deki en güncel Bloody faresi W60 Max modelidir ve bütün Core'lar açık geliyor.

Bu model cidden çok güzel gözüküyormuş. Sizce aradaki farkı verip almama değer mi yoksa fiyat farkını çoğunlukla aradaki görüntü farkı mı oluşturuyor? Bir de siz kullandınız mı acaba veya kullanan birileriyle konuştunuz mu memnunlar mı acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı