Bloody vs Razer vs HyperX vs SteelSeries mouse seçimi

Bütçe
350

AkinTaskan

Femtopat
Daha fazla  
Elimin boyutları: Bilekten orta parmağın ucuna 18,5 CM. Eni 7, 5-8cm arası.
Tutuş şeklim kesin değil, genelde palm tutuyorum ama parmaklarım çok yatık değil, claw kadar da dik değil. İkisinin arası.

Aradığım kesin şartlar:
Mouse'de kesin drag Click yapılmalı.
CS:GO'da üzmemeli.

Düşündüğüm modeller ve beğenmediğim yanları:

Bloody X5 Pro 16.000 CPI 9 Tuş Optik RGB Kablolu Siyah Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Bloody X5 Pro, 300₺ gibi bir ücret ödeyip bir yazılım desteğinin olmaması ve normal Click'lerden bağımsız sadece 2 tane tuşu olması bence eksi yönleridir.

Razer DeathAdder V2 mini, bu mouse elime küçük gelmesinden çekiniyorum, elimin ölçülerine ve tutuş şeklime göre bu mouse hakkında ne dersiniz?

SteelSeries Rival 3, bu ürün BİM'de 220₺'dan satılınca buna bu para verilmez algısı oluştu, ne kadar doğru ne kadar yanlış söylerseniz sevinirim.

HyperX PulseFire RAID, bunda bulduğum sorun ise çok fazla mouse tuşu bulunması ve biraz büyük olması. Elimin ölçülerine göre büyük olabileceğini düşünüyorum. Çok fazla tuş barındırmasının da oyun içinde kafa karışıklığı yaratacağını düşünüyorum, siz ne dersiniz?

İlla bu 4 mouse olması gerekmiyor, şartlarımı sağlayan önerilere açığım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu farelerle drag click yapamazsınız. Yapsanız bile en fazla 15CPS.

Bütçenizi aştığının farkındayım ama drag click için çok iyi bir fare. Fiyatı sürekli düşüyor zaten.

Bütçenizi aştığının farkındayım ama drag click için çok iyi bir fare. Fiyatı sürekli düşüyor zaten.
Hocam drag click nedir?

Hocam drag click nedir?
Önce CPS'i anlatayım. CPS, saniye başına fareye tıklama sayısıdır. Drag Click ile bir saniyede 20-30 kez fareye tıklamak mümkün. Ama her farede yapılamıyor ve yapması zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15 cps işimi görür gibi.
Ki ben bu mouselerden birkaçının drag click yapılış videosunu görmüştüm ve 20'yi zorluyorlardı.

15 cps işimi görür gibi.
Ki ben bu mouselerden birkaçının drag click yapılış videosunu görmüştüm ve 20'yi zorluyorlardı.
Hocam çok özür diliyorum, yanlış linki atmışım. Fare bu:

Deathadder V2 Mini almayın bu arada. 10CPS bile yapamazsınız.

282'yi görmüş 1 ocak -1 şubat arasında umarım yakın zamanda tekrar indirime girer.

Peki bu ürünün CsGo performansı ne olur?
@hadwiger

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı