AkinTaskan
Femtopat
Daha fazla
Elimin boyutları: Bilekten orta parmağın ucuna 18,5 CM. Eni 7, 5-8cm arası.
Tutuş şeklim kesin değil, genelde palm tutuyorum ama parmaklarım çok yatık değil, claw kadar da dik değil. İkisinin arası.
Aradığım kesin şartlar:
Mouse'de kesin drag Click yapılmalı.
CS:GO'da üzmemeli.
Düşündüğüm modeller ve beğenmediğim yanları:
Bloody X5 Pro 16.000 CPI 9 Tuş Optik RGB Kablolu Siyah Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Bloody X5 Pro, 300₺ gibi bir ücret ödeyip bir yazılım desteğinin olmaması ve normal Click'lerden bağımsız sadece 2 tane tuşu olması bence eksi yönleridir.
www.akakce.com
Razer DeathAdder V2 mini, bu mouse elime küçük gelmesinden çekiniyorum, elimin ölçülerine ve tutuş şeklime göre bu mouse hakkında ne dersiniz?
www.akakce.com
SteelSeries Rival 3, bu ürün BİM'de 220₺'dan satılınca buna bu para verilmez algısı oluştu, ne kadar doğru ne kadar yanlış söylerseniz sevinirim.
www.akakce.com
HyperX PulseFire RAID, bunda bulduğum sorun ise çok fazla mouse tuşu bulunması ve biraz büyük olması. Elimin ölçülerine göre büyük olabileceğini düşünüyorum. Çok fazla tuş barındırmasının da oyun içinde kafa karışıklığı yaratacağını düşünüyorum, siz ne dersiniz?
İlla bu 4 mouse olması gerekmiyor, şartlarımı sağlayan önerilere açığım. Teşekkürler.
Tutuş şeklim kesin değil, genelde palm tutuyorum ama parmaklarım çok yatık değil, claw kadar da dik değil. İkisinin arası.
Aradığım kesin şartlar:
Mouse'de kesin drag Click yapılmalı.
CS:GO'da üzmemeli.
Düşündüğüm modeller ve beğenmediğim yanları:
Bloody X5 Pro 16.000 CPI 9 Tuş Optik RGB Kablolu Siyah Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Bloody X5 Pro, 300₺ gibi bir ücret ödeyip bir yazılım desteğinin olmaması ve normal Click'lerden bağımsız sadece 2 tane tuşu olması bence eksi yönleridir.
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!

SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

HyperX Pulsefire Raid HX-MC005B Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HyperX Pulsefire Raid HX-MC005B Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İlla bu 4 mouse olması gerekmiyor, şartlarımı sağlayan önerilere açığım. Teşekkürler.
Son düzenleme: