AkinTaskan
Femtopat
Daha fazla
Bu farelerle drag click yapamazsınız. Yapsanız bile en fazla 15CPS.
Bütçenizi aştığının farkındayım ama drag click için çok iyi bir fare. Fiyatı sürekli düşüyor zaten.
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önce CPS'i anlatayım. CPS, saniye başına fareye tıklama sayısıdır. Drag Click ile bir saniyede 20-30 kez fareye tıklamak mümkün. Ama her farede yapılamıyor ve yapması zor.Hocam drag click nedir?
15 cps işimi görür gibi.Bu farelerle drag click yapamazsınız. Yapsanız bile en fazla 15CPS.
Bütçenizi aştığının farkındayım ama drag click için çok iyi bir fare. Fiyatı sürekli düşüyor zaten.
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu arada bu farede dünyanın en iyi sensörü bulunuyor.15 cps işimi görür gibi.
Ki ben bu mouselerden birkaçının drag click yapılış videosunu görmüştüm ve 20'yi zorluyorlardı.
Maalesef bütçeyi aşamam, şu anda mouse ihtiyacım da var, en fazla 1 hafta içinde temin etmem lazım.Hocam bu arada bu farede dünyanın en iyi sensörü bulunuyor.
Hocam çok özür diliyorum, yanlış linki atmışım. Fare bu:15 cps işimi görür gibi.
Ki ben bu mouselerden birkaçının drag click yapılış videosunu görmüştüm ve 20'yi zorluyorlardı.
282'yi görmüş 1 ocak -1 şubat arasında umarım yakın zamanda tekrar indirime girer.Hocam çok özür diliyorum, yanlış linki atmışım. Fare bu:
Roccat Kain 100 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Roccat Kain 100 Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Deathadder V2 Mini almayın bu arada. 10CPS bile yapamazsınız.
Peki bu ürünün CsGo performansı ne olur?Hocam çok özür diliyorum, yanlış linki atmışım. Fare bu:
Roccat Kain 100 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Roccat Kain 100 Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Deathadder V2 Mini almayın bu arada. 10CPS bile yapamazsınız.