- Makaleler
- 51
Sensörü gayet güzel, takılma vs. asla olmaz.282'yi görmüş 1 ocak -1 şubat arasında umarım yakın zamanda tekrar indirime girer.
Peki bu ürünün CsGo performansı ne olur?
@hadwiger
Sensörü gayet güzel, takılma vs. asla olmaz.282'yi görmüş 1 ocak -1 şubat arasında umarım yakın zamanda tekrar indirime girer.
Peki bu ürünün CsGo performansı ne olur?
@hadwiger
Peki bu mouse nasıldır?Sensörü gayet güzel, takılma vs. asla olmaz.
Gayet güzeldir. Benim attığımdan biraz daha iyi.Peki bu mouse nasıldır?
![]()
ROCCAT KONE AIMO REMASTERED KABLOLU OYUN MOUSE - PttAVM
ROCCAT KONE AIMO REMASTERED KABLOLU OYUN MOUSE SİYAH 2 YIL ROCCAT TR GARANTİLİ - ÜCRETSİZ KARGO - 2025www.pttavm.com
Hocam rehberinizi inceledim, Roccat mouselerin sensörlerini bulamadım. Rehberinize eklerseniz daha iyi olur.Gayet güzeldir. Benim attığımdan biraz daha iyi.
O rehberde popüler sensörler var daha çok. Yeni bir rehber yaparsam eklerim mutlaka.Hocam rehberinizi inceledim, Roccat mouselerin sensörlerini bulamadım. Rehberinize eklerseniz daha iyi olur.
Hocam bir sorum daha olacak, ROCCAT KONE AIMO REMASTERED bu mouse en fazla 250 ips destekliyor. Sizce CsGo'da sorun yaratır mı?O rehberde popüler sensörler var daha çok. Yeni bir rehber yaparsam eklerim mutlaka.
150IPS üstü olduğu sürece takılma falan olmaz.Hocam bir sorum daha olacak, ROCCAT KONE AIMO REMASTERED bu mouse en fazla 250 ips destekliyor. Sizce CsGo'da sorun yaratır mı?
HyperX Pulsefire Raid ve Bloody X5 Pro bu mouseler 450 ve 400ips desteklerini söylüyorlar. Drag click 15 cps benim için yeterli olur. İPS değeri çok önemliyse bunlardan birini alacağım.
Ya da siz ne önerirsiniz bu bütçede?
Asus TUF Gaming M3 7000DPI RGB 7 Tuş USB Optik Kablolu Gaming Mouse - incehesap.com sensörü nasıl?Sensörü gayet güzel, takılma vs. asla olmaz.
PMW3327. Ortalama bir sensör.
Pmw3327. ortalama bir sensör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.